Muzica indiana la Namaste India! / Timisoara 18 iunie 2011

0

Sâmbătă, 18 iunie, de la ora 19:00, vă invităm la un spectacol ce îmbină paradoxurile Indiei prin diverse stiluri artistice, de la spiritual la modern.

În deschidere, Szilamer Farkas ne va purta uşor în India prin muzică la sitar şi flaut.

Membrii grupului Hare Krishna ne vor conduce apoi pe ritm de mridanga şi armonică în atmosfera devoţională a templelor.
Claudia Ignat se va transforma în zeiţă chiar în faţa publicului, interpretând mişcările graţioase şi feminine ale dansului clasic Mohiniyattam.

Dansatoare grupului Shakti vor aduce pe scenă frumuseţea, culoarea, strălucirea şi dinamismul specifice filmelor Bollywood.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează