Muzeul Revolutiei la Timisoara. VEZI UNDE!

0

Ministerul Culturii construieste la Timisoara Muzeul Revolutiei care va fi extins in subpasajul din Piata Operei, anunta opiniatimisoarei.ro

 

timisoara piata operei

 

Pana la finalul anului 2014, Timisoara va avea un muzeu al revolutiei, a promis, la Timisoara, ministrul Culturii, Daniel Barbu. Acest muzeu va fi infiintat prin modernizarea Memorialului Revolutiei.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează