Moment istoric pentru Orchestra Nationala Radio Romania: PRIMUL CONCERT LA CHISINAU

0

Moment istoric pentru Orchestra Nationala Radio Romania: 

PRIMUL CONCERT LA CHISINAU

– sub bagheta lui Yuri Botnari –

 

Moment istoric pentru Orchestra Nationala Radio Romania si pentru cooperarea culturala intre Romania si Republica Moldovaduminica, 3 martie (18.00), binecunoscuta orchestra va concerta pentru prima oara in istoria sa la Chisinau (Palatul National), manifestarea inscriindu-se in seria de evenimente ce marcheaza implinirea a 85 de ani de la infiintarea radioului public din Romania. Evenimentul se va transmite in direct pe Teleradio Moldova – postul public de la Chisinau – si va fi preluat de Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical.

Adevarata seara de sarbatoare, concertul se va desfasura sub bagheta dirijorului Yuri Botnari, care sustine o bogata activitate artistica alaturi de Orchestra Filarmonicii din Moscova si este membru votant al Academiei Grammy. O prezenta speciala este cea a pianistuluiVladimir Ovchinnikov,  invitat special la Londra sa cante in fata Maiestatii Sale Regina Elisabeta si premiat de Vladimir Putin cu cea mai inalta distinctie de Stat in domeniul muzicii (Artist al Poporului din Rusia).

 Orchestra Nat Radio_foto Virgil Oprina 031 (1)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează