Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mocanita Rock! Festival ROCK pe VALEA VASERULUI / 22-23 iulie 2011

1

Păstrând tradiţia, CFF Vişeu de Sus pregăteşte un nou eveniment special pe Valea Vaserului. În urma succesului răsunător avut anul trecut cu concertul de muzică clasică a cvartetului CLASSIS şi a concertului trupei HAZARD, şi în acest sezon se organizează un eveniment muzical amplu: un festival de muzică rock.

Artiştii participanţi la eveniment sunt celebra TRUPA VECHE (ex Vama Veche) în noua formulă: Bogdan Olaru, Traian Bălănescu, Liviu Mănescu, Doru Cincă şi Bogdan „Jaja” Sandu, a căror melodii cunoscute vor răsuna în pădurile maramureşene. www.trupaveche.ro

Alături de formaţia română, va concerta şi trupa elveţiană blues-rock SKIDROLA, compusă din Peter Aebersold, Dominik Wyss, Urs Bachofner, Michael Kuck şi Aline Studer, care interpretează piese proprii şi cover-uri celebre. www.skidrola.ch

Prezenţa acestei formaţii elveţiene cât şi festivalul în sine, este una dintre atracţiile din seria de manifestări pentru sărbătorirea celor 100 de ani de relaţii diplomatice dintre Elveţia şi România, organizată de Ambasada Elveţiei în România, Camera de Comerţ Elveţia-România şi Fundaţia elveţiană de cultură Pro Helvetia. Ultima menţionată ne-a sprijint în mod deosebit în realizarea acestui eveniment, iar Ambasada Elveţiei în România l-a inclus în programul oficial, promovându-l cu mare interes.

Programul evenimentului:
Data: 22 şi 23 iulie 2011
Locaţia: staţia Paltin (km 21,6)
Plecarea din gara CFF Vişeu de Sus: ora 17.00
Participanţi: TRUPA VECHE (RO, ex Vama Veche) şi SKIDROLA (CH)
Întoarcere: aprox. ora 1.00 Vişeu de Sus

———————————————————————————————————————–

„Povestea merge mai departe…“ pe se scrie o nouă filă pe Valea Vaserului, unde Vara asta împreună cu TRUPA VECHE (ex Vama Veche), în pădurea din Munţii Maramureşului răsar Trei Sori şi ascultăm Cu tine şi toţi oaspeţii MOCĂNIŢEI piesele celebrei trupe. Pentru că azi chiar avem chef, trupa elveţiană SKIDROLA preia ştafeta şi interpretează compoziţii proprii şi cover-uri celebre.

Nu rataţi cel mai mare concert al verii pe Valea Vaserului! Vă aşteptăm cu drag!
Detalii 2 trupe, 2 seri, 1 locaţie
Plecarea 17:00 din gara CFF Vişeu de Sus
Traseu Vişeu de Sus – Paltin (km 21,6)

Alte servicii Foc de tabără; băuturi şi grill (contra-cost); cazare în Trenul Hotel „Carpatia-Express“ (cu rezervare);
pentru servicii suplimentare oferim asistenţă prin www.city-tours-events.ro
Întoarcerea Aprox. ora 02:00

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.