Mocanita Rock! Festival ROCK pe VALEA VASERULUI / 22-23 iulie 2011

1

Păstrând tradiţia, CFF Vişeu de Sus pregăteşte un nou eveniment special pe Valea Vaserului. În urma succesului răsunător avut anul trecut cu concertul de muzică clasică a cvartetului CLASSIS şi a concertului trupei HAZARD, şi în acest sezon se organizează un eveniment muzical amplu: un festival de muzică rock.

Artiştii participanţi la eveniment sunt celebra TRUPA VECHE (ex Vama Veche) în noua formulă: Bogdan Olaru, Traian Bălănescu, Liviu Mănescu, Doru Cincă şi Bogdan „Jaja” Sandu, a căror melodii cunoscute vor răsuna în pădurile maramureşene. www.trupaveche.ro

Alături de formaţia română, va concerta şi trupa elveţiană blues-rock SKIDROLA, compusă din Peter Aebersold, Dominik Wyss, Urs Bachofner, Michael Kuck şi Aline Studer, care interpretează piese proprii şi cover-uri celebre. www.skidrola.ch

Prezenţa acestei formaţii elveţiene cât şi festivalul în sine, este una dintre atracţiile din seria de manifestări pentru sărbătorirea celor 100 de ani de relaţii diplomatice dintre Elveţia şi România, organizată de Ambasada Elveţiei în România, Camera de Comerţ Elveţia-România şi Fundaţia elveţiană de cultură Pro Helvetia. Ultima menţionată ne-a sprijint în mod deosebit în realizarea acestui eveniment, iar Ambasada Elveţiei în România l-a inclus în programul oficial, promovându-l cu mare interes.

Programul evenimentului:
Data: 22 şi 23 iulie 2011
Locaţia: staţia Paltin (km 21,6)
Plecarea din gara CFF Vişeu de Sus: ora 17.00
Participanţi: TRUPA VECHE (RO, ex Vama Veche) şi SKIDROLA (CH)
Întoarcere: aprox. ora 1.00 Vişeu de Sus

———————————————————————————————————————–

„Povestea merge mai departe…“ pe se scrie o nouă filă pe Valea Vaserului, unde Vara asta împreună cu TRUPA VECHE (ex Vama Veche), în pădurea din Munţii Maramureşului răsar Trei Sori şi ascultăm Cu tine şi toţi oaspeţii MOCĂNIŢEI piesele celebrei trupe. Pentru că azi chiar avem chef, trupa elveţiană SKIDROLA preia ştafeta şi interpretează compoziţii proprii şi cover-uri celebre.

Nu rataţi cel mai mare concert al verii pe Valea Vaserului! Vă aşteptăm cu drag!
Detalii 2 trupe, 2 seri, 1 locaţie
Plecarea 17:00 din gara CFF Vişeu de Sus
Traseu Vişeu de Sus – Paltin (km 21,6)

Alte servicii Foc de tabără; băuturi şi grill (contra-cost); cazare în Trenul Hotel „Carpatia-Express“ (cu rezervare);
pentru servicii suplimentare oferim asistenţă prin www.city-tours-events.ro
Întoarcerea Aprox. ora 02:00

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează