Mitul lui Ghilgames sau despre omul in cautarea nemuririi @ Noua Acropola la Timisoara

0

Asociatia culturala Noua Acropola va invita miercuri, 31 octombrie 2012, ora 18:30, la o prelegere filosofica intitulata Mitul lui Ghilgames sau despre omul in cautarea nemuririi.

 
Conferentiar: Dorin STRATAN
Loc de desfasurare: Cafe TEXT, corpul A al cladirii Bastion

„Pe tablitele de lut sumeriene sta scris: «Catre tine, cititorule; in vremea in care traiesti, printre toti contemporanii tai, printre toti aceia care sunt cu tine, se va afla intotdeauna Ghilgames.» Nu se refera oare textul la faptul ca in noi insine exista, intr-un fel sau altul, un Ghilgames? Nu exista oare inlauntrul nostru cineva care viseaza, care e gata sa infrunte dragoni, sa traverseze munti, care vrea sa afle daca e, intr-adevar, nemuritor?” (Jorge Angel Livraga Rizzi)
Va invitam la o conferinta in care sa descoperim mai multe despre perspectiva filosofica asupra nemuririi si despre ce anume poate face omul pentru a se apropia de o stare de constiinta continua.
Intrarea este libera!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează