Mitul Gaiei la Timisoara, miercuri, 19 septembrie 2012

0

Asociatia culturala Noua Acropola va invita miercuri, 19 septembrie 2012, ora 18:30, la o prelegere filosofica despre Mitul Gaiei sau despre profunda relatie a Omului cu Terra. 
Conferentiar: Andreea NEACSU
Locatie: Cafe TEXT, corpul A al cladirii Bastion.

„Suntem fiii Pamantului si ai Cerului instelat.”
(scriere de pe o tablita orfica)
Mitul stravechi al Gaiei se refera la legatura Omului cu Natura, la posibilitatea de a-i intelege legile si de a trai in armonie cu acestea, fiinta umana putand astfel sa descopere raspunsul mai profund la una dintre cele mai arzatoare intrebari existentiale: Care este sensul vietii? 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează