Mitul Fericirii se discuta la Timisoara

0
Omul cauta, prin actiunile, sentimentele si gandurile sale, fericirea. Cand face acest lucru constient, identifica etapele potrivite pentru ca fiecare zi sa reprezinte o apropiere de tinta. Astfel viata sa nu mai este o succesiune alternativa si uneori haotica a unor momente bune si a altora mai putin bune si descopera ca numai de el depinde daca va reusi sa fie fericit.
Va invitam sa descoperiti perspectiva filosofica asupra fericirii, elaborata si verificata de marii ganditori ai umanitatii, precum si legatura misterioasa dintre fericire, cunoastere de sine si dezvoltarea vietii interioare.

 

Asociatia culturala Noua Acropola va invita miercuri, 6 iunie 2012, ora 18:00, la o prelegere filosofica despre Mitul fericirii. 
Conferentiar: Monica VARGA
Locatie: Biblioteca Centrala Universitara „Eugen Todoran” (Bd. Vasile Parvan, Nr. 4A)

Taxa de participare: 4 Lei (reducere 2 Lei)
Pentru mai multe informatii:
Telefon: 0749 067 441
Email: 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează