Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Miscare inspre cultura – activitatile Noii Acropole din cadrul StudentFest la Timisoara

0

Noua Acropolă s-a alăturat şi în acest an iniţiativei OSUT, StudentFest, cu activităţi ce propun o alternativă pentru a ieşi din inerţie şi pasivitate: mişcarea înspre cultură, spre manifestări umane care ne apropie de regăsirea autenticităţii. Declarăm deschisă confruntarea cu lenea, automatizarea, plictiseala, uniformizarea şi stereotipia, propunând în schimb sensibilitatea sufletului şi posibilitatea acestuia de a fi mereu proaspăt şi tânăr.

Noua Acropolă contribuie în cadrul acestui eveniment cu două acţiuni culturale
CONFERINŢA: Filosofia mişcării, susţinută de Monica Varga
EXPOZIŢIE DE REPRODUCERI  ARHEOLOGICE  Simboluri sacre ale Antichităţii – pictură, sculptură şi arhitectură din culturile egipteană, greacă, aztecă şi geto-dacică.
Expoziţia va fi completată de o explicare a simbolurilor prezentate.
Programul celor două activităţi va fi:

Vineri, 11 mai
·         17.30 – 19.30 – Expoziţie de reproduceri arheologice – Simboluri sacre ale Antichităţii – pictură, sculptură şi arhitectură din culturile egipteană, greacă, aztecă şi geto-dacică (I) – un eveniment în colaborare cu Asociaţia Culturală Noua Acropolă şi Atelier Atena – Piaţa Unirii
 
Sâmbătă, 12 mai
·         17:00 – Conferinţă – Filosofia mişcării. Ce impulsionează mişcarea în om?–prezintă: Monica Varga, Asociaţia culturală Noua Acropolă – Sala de conferinţe a Bibliotecii Central Universitare „Eugen Todoran”
·         18.00 – 20.00 – Simboluri sacre ale Antichităţii – pictură, sculptură şi arhitectură din culturile egipteană, greacă, aztecă şi geto-dacică  (II) – un eveniment în colaborare cu Asociaţia Culturală Noua Acropolă şi Atelier Atena – Piaţa Unirii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.