Mini-maraton teatral „De 3 x teatru”

1

Compania d’arte va invita la un mini-maraton teatral  „De 3 x teatru / fragmente de teatru” sustinut de actori amatori  pasionati de teatru,  in data de 14 mai 2010, intre orele 19:00 – 22:00, la Club Manufactura Handmade Cafe din Timisoara. Intrarea este libera.

Spectacolul „De 3 x teatru / fragmente de teatru” cuprinde  3  piese de teatru reprezentand fragmente din piesele La noroc de Franz Xavier Kroetz , Norway today de Igor Bauersima, Despre sexul femeii – camp de lupta in razboiul din Bosnia de Matei Visniec .
Distributia spectacolelor este urmatoarea:
La noroc de Franz Xavier Kroetz
Femeia din tren : Florentina Badita
ora 19:00
Norway today de Igor Bauersima
Julie: Iris Onica
August: Calin Drimbau
ora 20:00
Despre sexul femeii – camp de lupta in razboiul din Bosnia de Matei Visniec
Dorra: Corina David
Kate: Florentina Badita
ora 21:00
Regia : Mariana Luca
Proiectii video: Iris Onica  & Calin Drimbau &  Madalin Luca
Coloana sonora: Madalin Luca

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.