Mineral Art la Timisoara / 14-17 octombrie 2010

0

Expozitie cu vanzare, MINERALE-BIJUTERII de vineri pana duminică, 14-17 octombrie 2010
CLĂDIREA OPEREI (fosta locaţie a ATELIERUL DE URBANISM),
Str. Alba Iulia nr. 2, Timişoara

Proiectul MINERAL-ART se doreşte a fi un „regal mineralogic”, ce se va desfasura in perioada 14-17 octombrie 2010 în centrul Timişoarei, în clădirea Operei (fosta locaţie a ATELIERULUI DE URBANISM) în colaborare cu Muzeul Banatului Timişoara, Secţia de Ştiinţele Naturii, Primăria municipiului Timişoara şi Muzeul de Mineralogie Baia Mare.

În spaţiul expoziţional se vor expune minerale şi bijuterii din pietre semipreţioase, sidef, corali, perle sau chihlimbar, cristale, colecţii de minerale, minerale şlefuite, geme, fosile, produse ornamentale din piatră, agate, geode, „flori de mină”.

ACVAMARIN, AGAT, AMETIST, CALCEDONIE, CARNEOL, CITRIN, CHIHLIMBAR, CORAL,  CUARŢ, „FLORI DE MINĂ”, JAD, JASP, LAPIS LAZULI, LAVĂ VULCANICĂ, LEMN SILICIFIAT, MALACHIT, MOLDAVIT, „OCHI DE TIGRU”, ONIX, OPAL AUSTRALIAN, OPAL DE FOC,  „PIATRA SOARELUI”, PERLE, RODOCROZIT, RODONIT, TURMALINĂ, TOPAZ,  TURCOAZ, ş.a.

O lume fascinantă vă aşteaptă – lumea pietrelor!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează