Mediaș: Activități pentru tineri la Casa de lângă Sinagogă

0

Asociația Fanny Baumel pregătește în luna octombrie o serie de activități interactive, la care sunt invitați să participe tinerii cu vârste cuprinse între 11-18 ani din orașul Mediaș.

VÂNĂTOAREA DE COMORI ARHITECTURALE, 6 OCTOMBRIE,

o activitate adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 11-14 ani și se va desfășura sub forma unui joc urban pe echipe, un concurs al cărui obiectiv este descoperirea comorilor arhitecturale care se ascund în zona istorică a Mediașului.

ATELIERUL DE FOTOGRAFIE STRADALĂ ȘI ARHITECTURĂ, 19 – 20 OCTOMBRIE,

o activitate adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 13-18 ani. Participanții vor lucra alături de un fotograf profesionist, care îi va ghida atât în dobândirea unor cunoștințe teoretice, cât și în practica de teren a activității de fotografiere.

Cele mai reușite fotografii vor fi expuse ulterior la Casa de lângă Sinagogă.

Participanții vor avea ocazia să socializeze, să afle lucruri noi despre orașul lor, să redescopere locuri știute într-o modalitate distractivă!

Mai multe informații:

www.casadelangasinagoga.ro, https://www.facebook.com/sinagogamedias, adresa de email sinagogamedias@gmail.com sau la numărul de telefon 0741-084-630

Activitățile sunt derulate în cadrul proiectului Ferestre – poveștile orașului și ale lemnului, implementat de Asociația Fanny Baumel în perioada Septembrie – Octombrie 2022.

PARTICIPARE GRATUITĂ

Proiect susținut de Ordinul Arhitecților din România din timbrul de arhitectură.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.