MecArt la Timisoara, editia a II-a

1

MecArt, ediția a II – a

În perioada 8-10 aprilie 2011, Liga Studenţilor din Facultatea de Mecanică Timişoara    (LSFMT) organizează a doua ediţie a proiectului „MecArt”. Dorim să continuăm  proiectul, pentru studenți și elevi, care au aptitudini și talente artistice, oferindu-le posibilitatea să își exprime gândurile și trăirile printr-o cale nonverbală. Îi susținem pe toți pasionații de artă, îi încurajăm să își dezvolte și perfecționeze talentul într-un cadru competitiv. Proiectul „MecArt” nu este doar o competiție  individuală, ci și una in care participanții își pot dezvolta și spiritul de echipă.

Beneficiarii proiectului sunt aproximativ 120 de liceeni din 10 licee locale și studenți din Timişoara. Aceștia își pot arată valoare în cele trei zile de concurs la următoarele secțiuni:

–          Grafică/ Design și Pictură

–          Grafică/ Design 3D (computerizat)

–           Sculptură

–           Creativitate

–          Poezie

Preşedinte de juriu în evaluarea lucrărilor va fi maestrul Ştefan Popa Popa’s.

Liga Studenților din Facultatea de Mecanică Timișoara (LSFMT) este prima organizație studențească înființată pe 18 noiembrie 1989 și căpătând personalitate juridică în 18 februarie 1990. Organizația este apolitică, non-guvernamentală și non-profit. Scopul ei este de reprezentare a drepturilor și intereselor studenților și implimentare de proiecte pentru tineri. LSFMT este membru fondator al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) și al Convenției Organizațiilor Studențești din Politehnica Timișoara (COSPol).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează