Mars en Braconne / La Roumanie 12-26 Mars 2011

0

Cette 8e édition de Mars en Braconne sera celle de la ROUMANIE : pays rarement sous les feux de l’actualité, ou alors bien malgré lui, et pour des évènements récents.
La Roumanie est née en 1858, tiraillée pour de multiples raisons politiques et géopolitiques. Elle aura su en 1989 se débarrasser de son mauvais génie des Carpates pour enfin accéder à l’Europe en 2007.

De ses montagnes mystérieuses et inquiétantes peuplées de vampires à la Mer Noire, ce pays mal connu et pourtant francophone (héritage de la France des Lumières : 1/4 de sa population comprend et parle le français), la Roumanie nous interpelle, nous intrigue, nous appelle, et nous fait rêver. Eugène Ionesco disait : « Le théâtre peut être le lieu où il semble que quelque chose se passe ».
Je vous invite donc à venir nombreux passer de bons moments de festivités et d’échanges, autour de spectacles particulièrement musicaux, chaleureux et rythmés. Cette année, nous vous proposons de belles soirées inédites où la bonne humeur n’aura d’égale que l’énergie dégagée par ces joyeuses musiques des Balkans.

Didier BOISSIER DESCOMBES
Délégué communautaire chargé de la culture

Sursa: aici

PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează