Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Märchenfest – Ziua Internaţională a Copilului

0

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, în perioada 1-5 iunie se desfăşoară la Teatrul Pygmalion din Viena (Alser Straße 43, A-1080 Viena) mai multe lecturi scenice derulate sub titlul Märchenfest. Copiii cu vârste între 6 și 12 ani vor putea asculta povești în limba germană din folclorul austriac, maghiar, polonez, român și slovac.

În data de 4 iunie, de la ora 17.00, vor fi citite poveștile Dănilă Prepeleac (în limbile română și germană) și Punguța cu doi bani de Ion Creangă, precum și un basm mitologic românesc.

Märchenfest

Märchenfest este organizat de Teatrul Pygmalion din Viena cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Viena, Institutului Polonez de la Viena, Institutului Slovac de la Viena, Collegium Hungaricum de la Viena și al Primăriei sectorului 8 Josefstadt, Viena.

Program:
Miercuri, 1 iunie, ora 17.00 – Lectură de basme austriece
Joi, 2 iunie, ora 17.00 – Lectură de basme maghiare
Vineri, 3 iunie, ora 17.00 – Lectură de basme poloneze
Sâmbătă, 4 iunie, ora 17.00 – Lectură de basme românești
Duminică, 5 iunie, ora 17.00 – Lectură de basme slovace

Mai multe detalii despre evenimente puteți obține accesând: http://www.pygmaliontheater.at/programmarchiv/maerchenfest_2016.php

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.