ManyFest va avea loc în perioada 22-31 august 2011, la Timişoara

0

ManyFest Editia a 5-a 2011

Cea de a cincea ediţie ManyFest va avea loc în perioada 22-31 august 2011, la Timişoara, anunță evive.ro.

ManyFest este  cel de al doilea festival al asociaţiei, T4T, Festival de teatru in limba engleză pentru adolescenţi (24-31 august). În acest an ManyFest va conţine secţiunile de scurt-metraj şi fotografie, cea de desen transformându-se în grafica. Tema acestei ediţii este “Identitate”.


ACTIVITĂŢI MANYFEST via site-ul organizatorilor

1. EXPOZIŢII

În acest an, în cadrul festivalului “ManyFest” se vor organiza două expoziţii. Prima va fi inaugurata în data de 22 august 2011 în cadrul festivităţii de deschidere a festivalului şi va cuprinde toate lucrările alese în urma selecţiei participanţilor. Cea de a doua expoziţie va avea loc în data de 30 august 2010 şi va cuprinde lucrările finale ale participanţiilor împreuna cu cele mai bune lucrări din timpul festivalului.

2. FESTIVITATEA DE DESCHIDERE

Festivitatea de deschidere “ManyFest”, Festival al Artelor Vizuale va avea loc în data de 22 august 2011. În cadrul acesteia, se vor expune fotografiile, desenele şi se vor difuza scurt-metrajele din concurs.

3. ATELIERE

Se vor defaşura ateliere de lucru distincte pentru cele trei secţiuni ale festivalului, nivelul de complexitate a acestor ateliere stabilindu-se în functie de nivelul de percepţie al participanţilor. Trainer-ii vor stabili temele aduse în discuţie în funcţie de observaţiile făcute la adresa tehnicii fotografice şi de desen utilizate, respectiv a tehnicii folosite în realizarea filmelor de scurt-metraj. Se urmareste obţinerea unei evoluţii în ceea ce priveşte nivelul de cunosţinte al participanţilor în domeniul artei vizuale alease. De asemenea se va organiza şi munca pe teren, atelier coordonat tot de trainer-ul grupei.

4. ALBUM ŞI DVD “MANYFEST”

În urma finalizării tuturor lucrărilor din timpul Festivalului, va fi publicat un album cu fotografiile şi desenele participante, care va conţine şi un DVD cu scurt-metrajele realizate în cadrul acestei ediţii. Acest album va fi distribuit gratiuit participanţiilor la festivitatea de premiere şi va fi împartit în diferite locaţii din Timişoara.

5. FESTIVITATEA DE PREMIERE

Festivitatea de premiere şi totodată de închidere a festivalului va avea loc în data de 30 august 2011.
Fotografia cea mai reuşită de pe fiecare secţiune va fi premiată de către juriu, acordându-se câte un premiu pe fiecare categorie de vârsta (14-18 ani, respectiv 19-24 ani), la fel şi lucrările din cadrul secţiunii de grafica (câte un premiu pentru fiecare categorie de vârsta: 14-18 ani, 19-24 ani). Va mai fi acordat un premiu pentru cel mai bun film de scurt-metraj pe fiecare categorie de vâsta în cadrul festivităţii de închidere a festivalului. Pentru cele mai reuşite lucrări realizate în timpul festivalului (23 – 29 august 2011 ) vor fi acordate alte premii de către juriu, oferite atât pentru calitatea lucrărilor cât şi pentru progresul făcut de către participanţi pe durata festivalului.

Despre AT4T

AT4T este o asociaţie culturală, non-guvernamentală înfiinaţată la iniţiativa unui grup de studenţi, elevi şi profesori din mai multe licee timişorene. S-a constituit în anul 2001, nucleul reprezentându-l cei care, cu sprijinul Fundaţiei pentru Teatrul Naţional Timişoara, au organizat primele două ediţii ale Festivalului de Teatru în Limba Engleză pentru Adolescenţi.

Actualmente asociaţia numără 50 de membrii şi organizează trei proiecte externe şi unul intern: Festivalul Internaţional de Teatru în Limba Engleză pentru Adolescenţi, „T4T” , ManyFest, Festival al Artelor Vizuale, Proiectul de recrutare şi Tabăra de Instruire.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.