Mâine începe  Nomad IFF la Constanța

0

În perioada 23 – 28 iunie, Piața Ovidiu din Constanța va fi gazda Nomad International Film Festival.

Un ecran gonflabil de aproape 80 de metri pătrați, sute de „scaune de cinefil” și echipamente de proiecție performante vor transforma Piața Ovidiu într-un adevărat „cinematograf în aer liber”.

Nomad International Film Festival propune publicului constănțean, seară de seară, lungmetraje care și-au câștigat faima pe plan național și internațional: Aferim! (r.  Radu Jude – marți, 23 iunie; Pașaport de Germania (r. Răzvan Georgescu) – miercuri, 24 iunie; Sunt a ta (r. Iram Haq) – joi, 25 iunie; Trenul vieții (r. Radu Mihăileanu) – vineri, 26 iunie; Toto și surorile lui (f. Alexander Nanău) – sâmbătă 27 iunie; Drumul păsărilor (r. Klara Trencsenyi, Vlad Naumescu) – duminică 28 iunie.

Proiecțiile din cadrul Nomad International Film Festival încep la ora 21:30, iar intrarea este gratuită.

NOMAD IFF Constanta-01

În plus, în fiecare seară de proiecție, publicul este invitat să vizioneze câte două scurtmetraje diferite, selectate în cadrul competiției Nomad Shorts.

Nomad Film Festival Constanța este organizat în parteneriat cu Descoperă Piața Ovidiu.

Mai multe informații despre festival, filmele ce vor fi difuzate și programul proiecțiilor pe site-ul Nomad Festival și pe pagina de Facebook a festivalului.

Vezi aici spotul Nomad IFF: https://www.youtube.com/watch?v=bCcYS6HZPzU&feature=youtu.be

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează