Maia Morgenstern in dialog intercultural la Timisoara / 25 Mai 2010

0

United Nations in parteneriat cu AIESEC Timisoara va invita la « Dialoguri interculturale”, in data de 25 Mai, orele 14.00 in Amfiteatrul D1 Universitatea Politehnica Timisoara.
Invitata speciala a evenimentul este doamna Maia Morgenstern, care impreuna cu un reprezentant al ONU vor deschide discutia despre importanta comunicarii interculturale in societatea romaneasca. Romania, dar si Timisoara, gazduieste foarte multe minoritati nationale, care si-au cladit traiul pe meleagurile tarii noastre, aducand elementul de multiculturalitate, drept pentru care comunicarea intre culturi este mai mult decat necesara.

Acest eveniment se desfasoara in 5 mari orase din Romania : Constanta, Iasi, Timisoara, Cluj si Bucuresti cu ocazia aderarii Romaniei la Alianta Civilizatiilor.
Este obligatoriu sa va confirmati prezenta la una dintre adresele: o_petrescu@yahoo.com sau becciu_alina@yahoo.com, sau telefonic: 0726634594-Oana, sau 0767118411-Alina.

Va asteptam cu drag!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează