Mai sunt 5 zile de înscriere în ManyFest!

0

Cea de a saptea editie a „ManyFest„, Festival al Artelor Vizuale va avea loc in perioada 20-30 august 2013, la Timisoara, desfăşurându-se concomitent cu cel de-al doilea festival al asociatiei, „T4T”, Festival de Teatru in Limba Engleza pentru Tineri.

In acest an, „ManyFest” va include sectiunile de scurt-metraj, fotografie si grafica.

Selectia participantilor pentru cea de-a șaptea ediție „ManyFest” se va desfasura astfel:

281209_172411186163293_702119_nIn funcție de secțiunea la care se dorește participarea se vor trimite:
• grafica – doua lucrari
• fotografie – doua fotografii
scurt-metraj – un filmulet de tip documentar, ficțiune sau experimental (cu o durata de maximum 10 minute) care sa aiba la baza conceptul ediției actuale a „ManyFest”.

Inscrierile se fac in funcție de grupa de varsta, fie la grupa de 14-18 ani, fie la cea de 19-24 ani.

Anul acesta, „ManyFest” dorește sa aduca in fața tuturor participanților ideea de comportament ludic, de joaca, lucrarile de inscriere:

„Fii copil, dar nu unul prea copilaros. Muncește pentru a-ți indeplini visurile, dar nu uita sa te bucuri de viața. Intreaba-te mereu: sunt incantat de ceea ce fac?”

In urma evaluarii acestor lucrari, va avea loc selectia participantilor. Pentru regulamentul festivalului şi pentru mai multe detalii privind modul de inscriere, accesaţi www.at4t.org sau contactați-ne la adresa de e-mail contact(at)at4t(punct)org.

320487_185993061471772_7398992_n

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează