Mai multa filosofie, mai putin stres

0

Asociatia culturala Noua Acropola va invita sambata, 30 martie, ora 18:00, la prelegerea filosofica intitulata: Mai multa filosofie, mai putin stres.

Conferentiar: Monica Varga

Informatii si rezervari la tel.: 0744.635.490 (30 locuri).


   Filosofia este medicina sufletului, ne transmite Cicero, deoarece il elibereaza de patimi, explica Democrit.

Deseori ne auzim pe noi insine sau pe ceilalti plangandu-se ca nu au timp, ca au prea mult de lucru, ca nu reusesc sa finalizeze totul, ca sunt prea stresati, ca nu au suficiente resurse si numarul problemelor imposibil de rezolvat sporeste in progresie geometrica.

Filosofia, inteligenta si obisnuita sa patrunda dincolo de straturile superficiale, are capacitatea de a limpezi apele si de a oferi orizonturi noi omului care cauta fericirea, dar care uneori pare sa se fi prins in paienjenisul unui mod de viata apasator, al carui sens nu il mai intelege.

Va invitam la o prezentare in care vom analiza cauzele stresului sub lupa Filosofiei.


Locul de desfasurare al prelegerii filosofice este:
Sediul Asociatiei Noua Acropola Timisoara
Str. Timotei Cipariu nr. 5, apartament 2 (zona Maria).

Pentru mai multe informatii:
Telefon: 0744 635 490
Email: 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează