Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Luni, 22 august, este „Noaptea alba a instituţiilor culturale aradene”

0

Luni, 22 august, este „Noaptea alba a instituţiilor culturale aradene”. Teatrele, Filarmonica, Biblioteca Judeteana si Muzeul propun cu ocazia Zilelor Aradului spectacole, concerte şi expoziţii în noctura.

Programul detaliat al evenimentelor:

Ora 20.00 – Teatrul de Marionete Arad – „Marionete la circ”

Ora 21.00 – Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad – „Conu’ Leonida faţă cu reacţiunea”

Ora 22.00 – Filarmonica de Stat Arad – Concert coral

Ora 23.00 – Teatrul Clasic Arad – „Cerere în căsătorie”

Ora 20.00 – 24.00 – Expoziţie de incunabule „Valori bibliofile ale Bibliotecii AD Xenopol Arad”– sectia de arta a Complexului Muzeal, str. Gh.Popa 2-4, etaj 2

Ora 20.00 – 23.00 – Complexul Muzeal Arad organizează

  • PALATUL CULTURAL (Piaţa George Enescu nr.1):

–          Expoziţia de arheologie

–          Expoziţia Ştiinţele Naturii

–          Expoziţia Mineritul aurifer.Îndeletnicire milenară în Transilvania

§ MUZEUL  DE ARTĂ (str. Gh.Popa 2-4, etaj 2)

–    Expoziţia de artă românească contemporană

–    Expoziţia de fotografie a Fotoclubului “Mihai Dan Călinescu” din Craiova

Marţi, 23 august, aradenii dunt invitati la o seara culturală în aer liber, în Parcul Eminescu:

Ora 19.00 – Concert de fanfară

Ora 20.00 – Teatrul de Marionete Arad – „Marionete la circ”

Ora 21.00 – Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad – „Conu’ Leonida faţă cu reacţiunea”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.