Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Launmomentdat în parc s-au unit 10.000 de suflete

0

A patra ediție a festivalului Launmomentdat în parc a avut loc în acest weekend. Aproximativ 8000 de suflete s-au unit în Parcul Poporului din Timișoara. Programul artistic s-a desfășurat între orele 12:00 și 23:00, iar activitățile au inclus concerte, petreceri, târg de vinil, expoziții, ateliere creative, alături de artiști și entități socio-culturale.

Au fost prezenți peste 50 de trupe și DJ internaționali și naționali. Programul a fost împărțit pe trei zile și trei scene de concert. Scena Amazon a fost dedicată concertelor și DJ-lor, scena Safari a promovat pace și iubire prin muzica reggae, iar scena Tropical a însemnat paradisul colecționarilor de viniluri.

Această ediție a reunit artiști de top internațional, precum Sassy J, Raphael Top-Secret, Manudigital ft. MC Deemas J, Fatta (Soul Stereo), Dj Suspect, Zaltan, Cosmo Vitelli, Djedjotronic, Vincent Privat și Dubapest Hifi.

Launmomentdat în parc a avut susținerea directă a artiștilor Alur Duvaal, Angel, Artrax, BAB, Calibro45, Chorbika, Colectiva Gazette, Due Pancake, Edwerd, Genmaica Soundsystem, Karpov Not Kasparov, Mighty Boogie, Mihu & Silvana, Mi-Tzu, Natty Ned, OCVCP, One Lion, Platforma Wolff Soundsystem, Riddim Bandits, Riot199, Roboțel, Schneider Brothers, Selecta Droo, Tasteful Indiecency, Ulises, Virgil, Vru Dubz, Von Bruber, We Are Creepz live și Zo.

În final, muzica, arta, teatru și filmul au învins, iar timp de trei zile, comunitatea și-a revendicat unul din cele mai vechi spații verzi.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.