Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timișoara: Launmomentdat în parc cu Interstellar Funk, Loefah și Esa

0

Launmomentdat în parc este un festival de muzică electronică și artă contemporană, care se va desfășura între 8 și 10 iunie în Parcul Poporului din Timișoara. Peste 20 de artiști, DJ și selectori de muzică sunt invitați să participle la eveniment. Pe afiș se vor regăsi nume mari ca, Interstellar Funk (Olanda), Loefah (Anglia) și Esa (Africa de Sud-Anglia).

https://www.youtube.com/watch?v=mYeMZ9KpWwc

Interstellar Funk (Rush Hour)

Tânărul olandez Olf van Elden a lansat proiectul Insterstellar Funk în 2013. Stilul său este considerat nemuritor atât în producție cât și în seturi. Întotdeauna transmite emoții și îndrăznește să amestece sunete noi cu house și techno, chiar și new wave. Cariera sa muzicală a început la Voyage Direct, casa de discuri a lui Tom Trago, prin care a lansat nenumărate EP-uri.

Interstellar Funk contribuie la scena sa natală din Amsterdam, fiind fost rezident al vestitului club Trouw și un membru important al familiei Rush Hour – una din cele mai în vogă case de discuri ale momentului.

Loefah (Swamp81 / DMZ)

Peter Livingston este cel mai cunoscut pentru aliasul său, Loefah, fiind unul din fondatorii muzicii dubstep. Primele lui piese au fost lansate prin vestita casă DMZ, care a avut un rol primordial în aducerea genului în mainstream. Loefah are un stil întunecat și minimal, care folosește linii de bass puternice și vocaluri amenințătoare, inspirând un sentiment de teamă. În 2007, se desparte de muzica dubstep și trece la muzica UK Bass. Astfel, înființează propria casă Swamp81, prin care lansează Addison Groove’s Footcrab și susține frecvent show-uri la Rinse FM.

Esa (Worldwide FM / Dekmantel)

Esa, originar din Africa de Sud și stabilit la Londra, este atât un DJ carismatic cât și un producător talentat. Muzica lui este impresionantă și evoluează constant. Dacă am face o excursie prin catalogul lui de piese, ne putem convinge că are un stil muzical distinct, expansiv, care se folosește de melodii vibrante, ritmice și pozitive.

Esa a jucat un rol foarte important în lansarea proiectului Ata Kak (Awesome Tapes from Africa), fiind căpitanul, dirijorul și producătorul formației. Prin reședința sa la Worldwide FM, Esa împărtășește povești uimitoare despre călătoria sa muzicală, fiind influențat de oameni, tradiții, cultură și istorie.

Festivalul Launmomentdat în parc este locul perfect pentru a descoperi muzică, artă, film, teatru într-un mediu familial. Programul activităților va fi între 12:00 și 23:00, iar intrarea va fi liberă.

Zilele de vineri și sâmbătă, 8 respectiv 9 iunie, sunt rezervate pentru DJ și selectori de muzică, iar duminică, 10 iunie, pentru concerte live din partea trupelor Omelette și Mud Boulevard.

Genurile de muzică abordate sunt techno, house, disco, dub, bass, electro, synth-pop și fusion.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.