Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Launmomentdat în parc” – concept festival în parcul Botanic din Timișoara

0

Festivalul “Launmomentdat în parc” va avea loc în perioada 9-11 iunie 2017, în parcul Botanic din Timișoara.

Programul se va desfășura între orele 14:00 – 00:00. Intrarea va fi liberă.

day2_181

Aflat la a doua ediție, proiectul cultural va promova tinerii artiști locali de muzică și artă contemporană, alături de nume internaționale. Festivalul va include și o sesiune de after-party, care va avea loc în localurile partenere din Timișoara.

“Launmomentdat în parc” propune o simbioză între muzica electronică, cu formele ei diverse de expresie: house, techno, drum and bass, dub, electro, alternativ; pe de-o parte, și teatru, film, pictură, fotografie, modă, meșteșuguri.

Frumosul parc dendrologic are mai degrabă un rol recreativ, decât botanic, numai nimerit pentru că, în așteptarea promisei fântâni muzicale, să ne îndeletnicim ca-n poveste, timp de trei zile, cu concerte și demonstrații de artă vizuală.

day3_106

Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara. Acțiunea este cofinanțată de Consiliul Județean Timiș. “Launmomentdat în parc” susține victoria Timișoarei la titlul de Capitală Europeană a Culturii.

Urmăriți-ne și pe Facebook!

Istoric Foto.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.