Launmomentdat în parc 2018 a fost un picnic electronic. Vezi cum a arătat ultima zi de festival!

0

Aftermovie: https://youtu.be/KmiSrO4VRXQ

Foto: Dragos Jivan

A treia ediție a festivalului Launmomentdat în parc a avut loc în acest weekend. Peste 6000 de suflete s-au unit în Parcul Poporului din Timișoara. Muzica, arta, teatru și filmul au învins, iar timp de trei zile, comunitatea și-a revendicat unul din cele mai vechi spații verzi.

Duminică, activitățile au continuat de la ora 12:00. Publicul a avut oportunitatea de a participa la ateliere de yoga, pendul, rugby, cioplit, reciclare etc. Programul a inclus spectacole de teatru senzorial din partea organizației Asylum. Cei de la Auăleu Teatru au jucat piesa Ferma”, iar Cinemobilul a proiectat comedia suedeză “Bărbatul de 100 de ani care a sărit pe fereastră și a dispărut”.

Târgul de viniluri și scena Tropical au făcut o atmosferă de poveste, punând la dispoziție muzică de calitate și colecții de viniluri, care au fost pregătite de Viniloteca și artiști independenți. Selecțiile de muzică au fost oferite de Rapala, Calibro45, Ulises, OCVCP, Mihu și Silvana.

Între orele 21:00 și 23:00, scena Amazon a susținut concertele trupelor Mud Boulevard și Omelette, care au cucerit inimile timișorenilor. Debutul proiectului Mud Boulevard a fost foarte bine primit de către public, iar concertul trupei Omelette a fost o explozie de lumini, video proiecții și costume sclipicioase.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.