Lansarea cartilor lui Artur Silvestri la Timisoara

2

Artur Silvestri
Revolta Fondului Neconsumat. Cazul Zaharia Stancu

Artur Silvestri
Radiografia spiritului creol. Cazul Miron Radu Paraschivescu

Invitatie

Doamna Mariana Braescu Silvestri
Si Asociaţia Română pentru Patrimoniu

vă invită să participaţi la un eveniment cultural deosebit, ce va avea loc

Sambata, 8 mai 2010, ora 17.00 la standul Editurii Carpathia, in cadrul Pavilionului Expozitional din Piata Unirii in cadrul Targului Caravana Gaudeamus – Targul Gaudeamus Timisoara. De asemenea, in intervalul 5 – 9 mai, Editura Carpathia va invita sa vizitati standul sau, dedicat in intregime scriitorului Artur Silvestri, unde vor fi oferite in mod gratuit cartile:

* „In memoriam Artur Silvestri – marturii tulburatoare” ;
* „Artur Silvestri – Frumusetea lumii cunoscute. Zile de neuitat” ;
* Cleopatra Lorintiu – „Artur Silvestri. Vocatia Caii Singuratice” ;
* „Artur Silvestri – Fapta culturala” ;
* „Artur Silvestri – Apocalypsis cum figuris. Sapte nuvele fantastice cu prolog si epilog”;
* „Artur Silvestri – Perpetuum mobile. Piese improvizate pentru violoncel si oboi” .

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Lansarea cartilor lui Artur Silvestri la Timisoara | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

  2. avatar

    La mulţi ani 2013 şi vă sărutăm mânile. Conform înţelegerii din 2011, v-am pregătit 4 vol. din cărţi: aforisme din opera lui G. Călinescu; maxime istorice din opera istorică a marelui om politic M. Kogălniceanu, romanul istoric Martiri ai neamuluiu C. Brâncoveanu şi fiii săi, precum şi Amanţii şi amantele regilor din România toate de transmis la bibliotecile on-line. De asemeni, doresc să vă trimit gratuit un număr oarecare din fiecare carte pe care o posed în depozitul editurii mele. Mai trimiteţi-mi, vă rog. un exemplar de modalitatea expediierii la on-linie. În rest cunosc ce am de făcut. Vă urez multă sănătate şi să auzim de bine.

Comentează