Lansare de carte: Mihail Musat merge cu cartile sale la Bruxelles!

0

Pornind de la subiectele celor doua carti: Cunoasterea de sine si Schimbarile in viata noastra, va propun o seara interactiva. O seara interactiva unde sa dezbatem si sa ne inspiram reciproc. (Mihail Musat)

23 Iunie 2011 – Programul serii din Bruxelles:

19:00 – Scurta introducere din partea organizatorului – Liviu Gales.

19:05 – Scurta introducere din partea autorului – Mihail Musat.

19:10 – Discutii deschise, in grup, despre tematicile mai sus propuse sau orice alte capitole din cele doua carti.

20:00 – Autografe, dedicatii si povesti 1 la 1 cu autorul.

20:45 – Inchiderea programului oficial al serii. Seara poate continua la un pahar de vin sau bere.

Unde:

CENTRE CULTUREL et de CONGRES de WOLUWE-SAINT-PIERRE (Harta)
Avenue Charles Thielemans, 93 – 1150, Bruxelles

Inscrieri:

Mihail Musat – salut@mihailmusat.ro,             +40 722 21 43 88 begin_of_the_skype_highlighting +40 722 21 43 88 end_of_the_skype_highlighting

Liviu Gales – liviu.gales@gmail.com,             +32 487 42 98 42 begin_of_the_skype_highlighting +32 487 42 98 42 end_of_the_skype_highlighting

Sambata, 25 iunie de la 10:00 la 18:30, Mihail Musat va sustine si un workshop (in engleza): [Personal planning] The path to a meningful life.

Unde: Brussels, Carpe Diem

Avenue de Tervueren 13, 1040 Brussels

Despre cele doua carti:

“Eu cine sunt?” – Prin aceasta carte il invit pe cititor intr-o calatorie catre el insusi. O calatorie in care sa descopere mai multe despre cine este, incotro vrea sa se indrepte si ce alege sa faca pentru a ajunge acolo.

Nu e doar inca o carte “motivationala” sau “inspirationala” ci e o provocare. E un exercitiu care te poate scoate din zona de confort pentru a ajunge sa vezi cine esti, ce iti place, ce te motiveaza, ce te opreste. Nu vei gasi raspunsuri standardizate. Nu vei primi sfaruri intelepte. Nu ti se va da o reteta despre cum sa faci. Si nici macar nu vei beneficia de intelepciunea profunda a unui om care scrie o carte.

Aici poti gasi introducerea si primul capitol al cartii.

ACUM*” este o carte ce imi doresc sa te provoace sa nu mai amani schimbarile importante din viata ta. Acum, pentru ca sper ca te-ai saturat de atatia de „maine”.

Este o carte care te poate ajuta sa te schimbi, insa doar daca tu esti determinat sa faci asta. Nu imi propun prin aceasta carte sa te schimb, ci doar sa te sustin, daca tu ai luat deja decizia schimbarii.

Totul depinde (in primul rand) de TINE! Cartea “Acum*” nu poate fi, sub nicio forma, mai mult decat ii permiti tu sa fie in viata ta.

Te invit asadar la Actiune si iti urez Succes!

Aici poti gasi introducerea si primul capitol al cartii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează