Lansare de carte la Timişoara – „Filosofia pentru viaţă” / marţi, 19 iunie 2012

0

Editura Noua Acropola va invita marti, 19 iunie 2012, ora 19:00, la evenimentul de lansare a volumului intitulat Filosofia pentru viata, care va avea loc in primitoarea ceainarie din Carturesti (str. Mercy, nr. 7).

Acest volum poate fi privit ca o poarta deschisa spre Filosofia Activa, cea care ne apropie de cunoasterea de sine si a lumii din care facem parte. Prin intermediul Filosofiei aflam cum putem sa dezvoltam ce avem mai bun din personalitatea noastra, cum s-o armonizam si cum sa devenim din ce in ce mai creatori si inventivi, descoperind solutii pentru multe fenomene aparent lipsite de sens: suferinta, boala, nefericire, violenta, temeri… Filosofia ne invata cum putem fi activi in fata istoriei si cum putem face pasi reali spre cunoasterea obiectiva a lucrurilor, descoperind si modalitatea prin care putem sa-i ajutam pe ceilalti si pe noi insine.

Autoarea cartii, doamna Delia Steinberg Guzman, Directoare a Organizatiei Internationale Noua Acropola de 20 de ani, ne ofera o parte din vasta experienta acumulata in calitate de filosof, profesor de filosofie, psihologie, pian si compozitie, cu intentia de a valorifica lectiile invatate de la cea mai buna Maestra: Viata.

Va invitam la intalnirea cu acele valori care il fac pe om sa traiasca experienta autenticului.

Prezinta: Monica VARGA, director al Asociatiei Noua Acropola din Timisoara

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.