Lansare de carte „Cunoastere de sine”, Timisoara 22 mai 2010

0

Cunoaşte-te pe tine însuţi!”  este un îndemn grecesc, vechi de mii de ani. Este folositoare aplicarea lui? Foarte multe persoane răspund: „da”. Dar, câte persoane îl şi aplică?
Ştim cum ne numim, ştim ce meserie avem sau ce studiem, ştim că facem parte dintr-o anumită familie, locuim într-un oraş sau mai multe, dar ne cunoaştem cu adevărat? Cum am fi noi dacă prietenii noştri nu ne-ar fi aproape, dacă familia nu ne-ar fi aproape, dacă ne-am pierde slujba şi nu am putea găsi o alta, ce ar rămâne atunci din noi?

Atunci ar rămâne valorile dobândite şi de asemenea ne-ar rămâne şi defectele nedepăşite. Care sunt acestea? Care ne sunt valorile şi care ne sunt defectele? Cum facem ca valorile să fie puternice şi cum putem depăşi insipidele defecte?

Editura Noua Acropolă vă invită la lansarea cărţii

Pentru o mai bună CUNOAŞTERE DE SINE

Evenimentul va avea loc la Librăria Cartea de nisip, în noua sa casă de pe str. Alba Iulia, Timişoara
sâmbătă, 22 mai, ora 12:00.

Invitat special:
Domnul Ivo Ivanovici,
directorul naţional al Organizaţiei Culturale Noua Acropolă

Autoarea cărţii, doamna Delia Steinberg Guzman, este directoarea internaţională a Noii Acropole. În acest volum au fost alăturate mesaje filosofice transmise şi în cadrul cursurilor despre etică, morală şi psihologie.

Din cuprins, menţionăm:

Învăţarea şi încrederea în sine,
Depăşirea durerii,
Ce trebuie să facem în timp ce încercăm să depăşim durerea?,
A avea conştiinţă înseamnă a reevalua,
Capacitatea de a visa,
Slăbiciunea,
Frica şi îndoielile – normale sau patologice?,
Siguranţa de sine este rodul cunoaşterii,
Seninătatea,
Voinţa, etc.

Vă invităm la lectură activă!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează