Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare de carte „Cunoastere de sine”, Timisoara 22 mai 2010

0

Cunoaşte-te pe tine însuţi!”  este un îndemn grecesc, vechi de mii de ani. Este folositoare aplicarea lui? Foarte multe persoane răspund: „da”. Dar, câte persoane îl şi aplică?
Ştim cum ne numim, ştim ce meserie avem sau ce studiem, ştim că facem parte dintr-o anumită familie, locuim într-un oraş sau mai multe, dar ne cunoaştem cu adevărat? Cum am fi noi dacă prietenii noştri nu ne-ar fi aproape, dacă familia nu ne-ar fi aproape, dacă ne-am pierde slujba şi nu am putea găsi o alta, ce ar rămâne atunci din noi?

Atunci ar rămâne valorile dobândite şi de asemenea ne-ar rămâne şi defectele nedepăşite. Care sunt acestea? Care ne sunt valorile şi care ne sunt defectele? Cum facem ca valorile să fie puternice şi cum putem depăşi insipidele defecte?

Editura Noua Acropolă vă invită la lansarea cărţii

Pentru o mai bună CUNOAŞTERE DE SINE

Evenimentul va avea loc la Librăria Cartea de nisip, în noua sa casă de pe str. Alba Iulia, Timişoara
sâmbătă, 22 mai, ora 12:00.

Invitat special:
Domnul Ivo Ivanovici,
directorul naţional al Organizaţiei Culturale Noua Acropolă

Autoarea cărţii, doamna Delia Steinberg Guzman, este directoarea internaţională a Noii Acropole. În acest volum au fost alăturate mesaje filosofice transmise şi în cadrul cursurilor despre etică, morală şi psihologie.

Din cuprins, menţionăm:

Învăţarea şi încrederea în sine,
Depăşirea durerii,
Ce trebuie să facem în timp ce încercăm să depăşim durerea?,
A avea conştiinţă înseamnă a reevalua,
Capacitatea de a visa,
Slăbiciunea,
Frica şi îndoielile – normale sau patologice?,
Siguranţa de sine este rodul cunoaşterii,
Seninătatea,
Voinţa, etc.

Vă invităm la lectură activă!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.