La Timisoara incepe Festivalul de Film Cinecultura

0

Luni, 26 martie la Timisoara incepe Festivalul de Film Cinecultura

Pentru al treilea an consecutiv Festivalul de film Cinecultura invită publicul cinefil timişorean să vizioneze în perioada 26-30 martie 2012 o serie de pelicule distinse cu premii la nivel internaţional, unele dintre ele în premieră în România.

Evenimentul îmbracă haine de primăvară şi nuanţează atmosfera prin diversitatea genurilor ce vor rula în cele două locaţii – Aula Magna “Ioan Curea” a Universităţii de Vest şi Galeria “Mansardă” din cadrul Facultăţii de Arte şi Design din Timişoara.

Intrarea este liberă!

Pentru detalii despre eveniment precum si programul filmelor intra pe www.evive.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează