La multi ani, Oradea!

0

Marţi, 12 octombrie 2010, are loc la Oradea „Ziua Municipiului”. De pe oradeapress.ro redam o parte din informatiile despre „Ziua Municipiului”.

Programul evenimentelor

10:00, Sala „Traian Moşoiu” – Şedinţa festivă a Consiliului Local al Municipiului Oradea

– Cuvânt de deschidere al Primarului Municipiului Oradea

– Evocarea zilei de 12 octombrie 2010

„1918 – an decisiv în istoria Transilvaniei” – Cornelia Românaşu, muzeograf;

„Oradea într-o lume în schimbare. Septembrie 1944 – Noiembrie 1944” – Gabriel Moisa, conf. Univ. dr. Universitatea Oradea;

– Premierea a 40 de elevi  olimpici orădeni în anul şcolar 2009/2010 (ora 11:00);

– Expoziţie de fotografii „Oradea la început de secol XX – Inedit”, organizată de Consiliul Judeţean Bihor, prin Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai”;

12:00, Statuia Ostaşului Român – Parcul 1 Decembrie, Ceremonial militar

18:00, Casa de Cultură a Sindicatelor – Concert de muzică populară: Cristian Pomohaci, Ansamblul Crişana, Florica Duma, Cornel Borza. Preţul unui bilet este de 5 lei.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează