La Filarmonica „Banatul” va avea loc primul concert cu scop caritabil la care vor participa interpretii liceeni

0

Concert caritabil

In data de joi, 25 aprilie, va avea loc la Filarmonica „Banatul” primul concert cu scop caritabil  la care vor participa interpretii liceeni. Aceștia vor încerca să ridice publicul în picioare interpretând atât piese ale unor trupe celebre precum cat si compuse de ei. Iubitorii de muzica ușoară care se vor decide să participe la acest concert sunt încurajati să aducă cu ei jucării și cărti pentru donații.

Prețul unui talon de participare este de 5 lei la parter respectiv 10 lei la lojă.

Organizatorii acestui eveniment sunt cei din familia Rotary Timisoara Ripensis, precum și Rotary Lugoj. Acest proiect are onoare de a fi proiectul debutant al clubului Interact Timisoara Ripensis, un club format dintr-o echipă de tineri sub tutela si sprijinul Rotary. Ei speră ca printr-un prim succes de asemenea amploare, să iși facă numele cunoscut în viața activă a orasului,și să aibă cât mai multă susținere din partea cetățenilor în viitoarele lor acțiuni.

Scopul acestui proiect este de a promova valorile muzicale locale din rândul tinerilor pe lângă care se adaugă și o donație bibliotecii din Lugoj. Va așteptăm acolo!

Event Facebook : https://www.facebook.com/events/590719764274543/

50 miles

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează