Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La Filarmonica „Banatul” va avea loc primul concert cu scop caritabil la care vor participa interpretii liceeni

0

Concert caritabil

In data de joi, 25 aprilie, va avea loc la Filarmonica „Banatul” primul concert cu scop caritabil  la care vor participa interpretii liceeni. Aceștia vor încerca să ridice publicul în picioare interpretând atât piese ale unor trupe celebre precum cat si compuse de ei. Iubitorii de muzica ușoară care se vor decide să participe la acest concert sunt încurajati să aducă cu ei jucării și cărti pentru donații.

Prețul unui talon de participare este de 5 lei la parter respectiv 10 lei la lojă.

Organizatorii acestui eveniment sunt cei din familia Rotary Timisoara Ripensis, precum și Rotary Lugoj. Acest proiect are onoare de a fi proiectul debutant al clubului Interact Timisoara Ripensis, un club format dintr-o echipă de tineri sub tutela si sprijinul Rotary. Ei speră ca printr-un prim succes de asemenea amploare, să iși facă numele cunoscut în viața activă a orasului,și să aibă cât mai multă susținere din partea cetățenilor în viitoarele lor acțiuni.

Scopul acestui proiect este de a promova valorile muzicale locale din rândul tinerilor pe lângă care se adaugă și o donație bibliotecii din Lugoj. Va așteptăm acolo!

Event Facebook : https://www.facebook.com/events/590719764274543/

50 miles

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.