La Arad se reabiliteaza „Drumul Vinului”

0

La Arad au început lucrările la „Drumul Vinului”, proiect în valoare de peste 61 de milioane de lei

Lucrările de reabilitare a peste 20 de kilometri de drumuri judeţene au fost demarate, în cadrul proiectului „Drumul Vinului: Păuliş-Ghioroc-Covărsânţ-Şiria”. Proiectul beneficiază de finanţare europeană în valoare de peste 61 de milioane de lei.

Proiectul este implementat în judeţul Arad, pe teritoriul administrativ al comunelor Păuliş, Ghioroc, Şiria şi Covăsânţ şi are ca activitate principală reabilitarea a două importante căi de acces din zonă: DJ 708 B, între km 0+000 (desprindere din DN 7 în comuna Păuliş) şi km 18+720 (intersecţia cu DJ 709 în comuna Şiria), şi DJ 708 C între km 0+000 (desprindere din DN 7 în comuna Sâmbăteni) şi km 5+300 (în comuna Ghioroc la intersecţia cu DJ 708 B).

Sursa si mai multe informatii: aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează