Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Kyle Cease, unul dintre actorii de top ai Comedy Central New York, vine la Timișoara la sfârșitul lunii martie

0

Kyle Cease, unul dintre actorii de top ai Comedy Central New York, vine la Timișoara la sfârșitul lunii martie.

Kyle Cease, actor de comedie timp de 25 de ani, cu două apariții speciale clasate pe locul 1 la Comedy Central New York și cu un portofoliu de peste 100 de apariții în filme și seriale TV, vine la Timișoara în 29 martie 2018, la Teatrul Național Timișoara, în cadrul primei sesiuni a conceptului Inspire Other Travelers.

Kyle Cease promovează în ultimii ani o ideologie a vieții simple, care pornește din autenticitate, spre care putem tinde dacă acceptăm să ne cunoaștem și să ne depășim fricile și limitele. El este invitat la Timișoara pentru a lansa conceptul Inspire Other Travelers, o serie de evenimente trimestriale care amintesc publicului că suntem călători prin această lume, cu timp limitat de viață, timp în care expunerea noastră la oameni model reprezintă o cale de a ne descoperi potențialul.

“Suntem suma experiențelor noastre, iar dintre aceste experiențe fac parte și oamenii pe care-i întâlnim de-a lungul vieții. Cu seria de evenimente Inspire Other Travelers vom invita la Timișoara oameni cu experiențe personale și profesionale care-i pot inspira și pe alții să fie interesați de a se cunoaște mai bine, de a fi mai buni, mai performanți, mai creativi. Kyle Cease este un promotor al acestui fel de a fi și are un discurs care a avut un impact asupra multor vieți  de când a ales să își împărtășească experiența personală și profesională cu publicul”, a spus Nicoleta Tudor unul dintre fondatori.

Inspire Other Travelers promovează două principii de bază: colaborarea este mai eficientă decât competiția, valoarea spirituală este mai importantă decât valoarea materială. De asemenea, valorile pe care evenimentele le vor promova sunt: cunoașterea și depășirea limitelor, zdruncinarea preconcepțiilor, interesul pentru propria evoluție, autenticitatea.

“Trăim într-o lume agitată în care suntem invadați de informații și în care ne e tot mai greu să găsim repere. Dorința noastră este să aducem în fața publicului oameni model, care prin tot ceea ce sunt au capacitatea să ne inspire ca la rândul nostru să fim mai buni, să ne dorim să devenim modele, să ne asumăm că avem un impact asupra celorlați, iar asta înseamnă o mare responsabilitate pe care nu o putem ascunde sub masca superficialității”, a spus Cristian Philipp, cofondator.

Inspire Other Travelers diversifică agenda de evenimente care au loc anual la Timișoara, unde vor fi prezenți la fiecare sesiune invitați de top, profesioniști internaționali în domeniile lor de activitate. Evenimentele vor fi organizate în patru formate diferite, astfel încât experiența publicului să fie diferită la fiecare sesiune.

Fondatorii își doresc ca prin cele patru sesiuni anuale să inspire comunitatea locală spre a fi mai tolerantă, interesată de colaborare, de creativitate și de inovare. Totodată, orașul va beneficia de expunere internațională prin prezența la Timișoara a unor invitați cu notorietate și cu o bună reputație.

Detalii despre Inspire Other Travelers sunt online pe websiteul www.inspireothertravelers.ro și pe pagina de Facebook: facebook.com/inspireothertravelers.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.