Joi, 3 noiembrie 2011 @ Asociatia Noua Acropola Timisoara

0
Asociatia culturala Noua Acropola va invita joi, 3 noiembrie, ora 18:30, la o prezentare despre Frumusete, Eleganta si Armonie in Univers, Natura si Om.
Conferentiar: Andreea Neacsu
Locatie: Atelierul de Urbanism, str. Alba Iulia nr. 2 (langa Opera)
 

Frumusete, eleganta si armonie in Univers…
Anticii vorbeau despre muzica sferelor celeste. Astazi oamenii de stiinta afirma ca Universul ar putea fi, de fapt, o imensa orchestra universala, deoarece cea mai mica particula de materie este o coarda, care vibreaza precum corzile unei viori.

Frumusete, eleganta si armonie in Natura…
Un apus de soare, o plimbare, toamna printr-o padure, un copac inmugurit, un animal cu puii sai, sunt cateva dintre momentele perfecte create de Natura. Aceasta uimeste si educa pe cei care isi iau ragazul sa o observe.

Frumusete, eleganta si armonie in Om…
In Om, ca parte integranta a Naturii si a Universului, se reflecta de asemenea legile Frumusetii si ale Armoniei. Insa, viata oamenilor nu reflecta mereu aceste arhetipuri inalte, dand mai mult impresia unui haos si a unei confuzii iluminate nu foarte des de razlete momente de bucurie.

Descoperirea legilor Frumusetii si ale Armoniei conduc omul spre Fericire.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează