Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Joi, 3 noiembrie 2011 @ Asociatia Noua Acropola Timisoara

0
Asociatia culturala Noua Acropola va invita joi, 3 noiembrie, ora 18:30, la o prezentare despre Frumusete, Eleganta si Armonie in Univers, Natura si Om.
Conferentiar: Andreea Neacsu
Locatie: Atelierul de Urbanism, str. Alba Iulia nr. 2 (langa Opera)
 

Frumusete, eleganta si armonie in Univers…
Anticii vorbeau despre muzica sferelor celeste. Astazi oamenii de stiinta afirma ca Universul ar putea fi, de fapt, o imensa orchestra universala, deoarece cea mai mica particula de materie este o coarda, care vibreaza precum corzile unei viori.

Frumusete, eleganta si armonie in Natura…
Un apus de soare, o plimbare, toamna printr-o padure, un copac inmugurit, un animal cu puii sai, sunt cateva dintre momentele perfecte create de Natura. Aceasta uimeste si educa pe cei care isi iau ragazul sa o observe.

Frumusete, eleganta si armonie in Om…
In Om, ca parte integranta a Naturii si a Universului, se reflecta de asemenea legile Frumusetii si ale Armoniei. Insa, viata oamenilor nu reflecta mereu aceste arhetipuri inalte, dand mai mult impresia unui haos si a unei confuzii iluminate nu foarte des de razlete momente de bucurie.

Descoperirea legilor Frumusetii si ale Armoniei conduc omul spre Fericire.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.