Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

International Romani Art Festival / Timisoara 22-25 iulie 2010

1

La Timisoara are loc Festivalul International de Arta Romani, editia 2010 in perioada 22-25 iulie. Programul festivalului contine concerte, reprezentatii de teatru, dans, film, foto, actiuni informative, scola de vara, targ de mestesugari, actiuni pentru copii, spectacole de foc, actiuni pentru persoanele private de libertate, party.

Line – up:

BALKAN BEAT BOX – SUA
PACO PENA FLAMENCO COMPANY – SPANIA
ANTWERP GIPSY SKA ORKESTRA – BELGIA
MITSOURA – UNGARIA
LANGA – SLOVENIA
NADARA – ROMANIA, FRANTA
SWING MANOUCHE PROJECT – UNGARIA
WORLDLY SAVAGES – CANADA – SERBIA
LUDY DOBRI – UCRAINA
KANIZSA CSILLAGAI – UNGARIA
DJ K-LU- ROMANIA
DJ GYPSY VIKING – CANADA

Abonamentele pentru festival se pot actizitiona prin http://www.bilete.ro pana in data de 19.07.2010 la pretul de 58 LEI sau in ziua festivalului la locatia evenimentului la pretul de 70 LEI. Informatiile complete despre line-up, program, bilete, cazare si reguli de acces in festival se afla pe www.iraf.ro

Un eveniment organizat de Asociatia Culturala TURN, finantat de Centrul Cultural American si Guvernul Romaniei – Agentia Nationala pentru Romi.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.