INTERMEDIA BODY: Artistic Research Meetings @ Lange Nacht der Bühnen Linz

0

În data de 5 noiembrie se desfăşoară la Linz, în cadrul celei de-a şasea ediţii a Lange Nacht der Bühnen (Noaptea Lungă a Artelor Performative), simpozionul INTERMEDIA BODY: Artistic Research Meetings. Evenimentul are loc în intervalul orar 9.30-17.00, la Ars Electronica Center (sala Sky Loft).

IB_Linz_POSTER_online

Simpozionul INTERMEDIA BODY: Artistic Research Meetings este un loc de întâlnire între artişti care lucrează în domeniul multidisciplinar al artelor performative intermedia. Nouă participanţi internaţionali vor prezenta proiecte artistice şi de cercetare şi vor susţine prelegeri, evenimentul reprezentând un prilej pentru schimbul de idei, experienţe şi metode de lucru. La simpozion participă: Antoni Rayzhekov (Bulgaria/Austria), Christian Mio Loclair (Germania), Simona Deaconescu (România), Gerhard Funk (Austria), Jianan Qu (China/Austria), Cinty Ionescu (România), Venelin Shurelov (Bulgaria), Mihaela Kavdanska (Bulgaria/România) şi Cristian Iordache (România).

Programul continuă de la ora 19.00, la Deep Space din Ars Electronica Center, cu spectacole intermedia de dans şi teatru semnate de unii dintre artiştii participanţi la simpozion: Între două pastile de Cinty Ionescu, 0002 | Birdville de Simona Deaconescu cu Tangaj Dance, KOTKI visuals & Mihaela Kavdanska, Somaphony de Antoni Rayzhekov & Katharina Köller şi Rotor de Venelin Shurelov.

Proiectul este conceput şi organizat de Asociaţia AVmotional în colaborare cu Institutul Cultural Român de la Viena, Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Förderungsverein der Kunstuniversität Linz, Ars Electronica, Interface Cultures Lab şi International Graduates Club Linz.

 

Pentru mai multe detalii despre programul Lange Nacht der Bühnen accesaţi http://www.langenachtderbuehnen.at/

Institutul Cultural Român de la Viena

Argentinierstr. 39, 1040

Tel.: +431 319 10 81;

office@rkiwien.at

www.rkiwien.at

www.facebook.com/RKIWien.ICRViena

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează