Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Institutul Intercultural Timișoara caută parteneri în cadrul programului Proiect: Cetățeanul.

0

Institutul Intercultural Timișoara caută parteneri pentru colaborarea în cadrul programului Proiect: Cetățeanul. Acest program are ca scop formarea profesorilor pentru a implementa o metodologie inovativă de predare a educației pentru cetățenie democratică cu elevii de clasa a VII-a. Detalii despre metodă se găsesc la www.cetateanul.intercultural.ro.

În cadrul acestui program dorim să colaborăm cu organizații care activează la nivel local, în diferite regiuni din țară, în domeniul participării civice. Această colaborare constă în sprijinirea elevilor în cadrul unor procese precum:

  • înțelegerea contextului local și a problemelor cu care se confruntă comunitatea
  • colectarea de informații privind problemele identificate
  • formularea unor propuneri de politică publică
  • definirea unui plan de advocacy
  • organizarea de evenimente publice de prezentare a propunerilor elevilor.

Institutul Intercultural Timișoara realizează acest program în baza unui acord de parteneriat semnat în 2004 cu Ministerul Educației și al parteneriatului cu Center for Civic Education, S.U.A. care deține drepturile de autor privind metoda Proiect: Cetățeanul.

Dacă sunteți interesați de o posibilă colaborare vă rugăm să ne trimiteți o scurtă descriere a organizației dumneavoastră pe adresa: oana.nestian@intercultural.ro până în data de 26 februarie 2020.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.