INSCRIE-TE la StudentFest 2013: ateliere de lucru și conferințe PARADOXALE

0

StudentFest, cel mai mare festival de artă și cultură studențească din România, desfăşoară, în perioada 1-24 martie, înscrierile pentru tinerii din Timișoara și din afara ei, care vor să ia parte la workshop-urile din cadrul secțiunii de Publicitate. Tinerii doritori se pot înscrie pe site-ul evenimentului, www.studentfest.roHYPERLINK „http://www.studentfest.ro/”, completând un formular online.

Sectiunea de Publicitate din acest an își propune sa scoată  participanții din  firesc prin workshop-uri PARADOXALE, ateliere de lucru și conferințe. Totul se va desfășura în locații relaxante, care se vor afla  in concordanță cu tema aleasă. Sperăm că prin implicarea creativă și activă a participanților să scoatem publicitatea din „obisnuit”, iar la sfarsit,rezultatul muncii acestora să fie apreciat de publicul larg.

Dacă ești pasionat de Publicitate și dorești să afli mai multe despre teme precum Rebranding, Copyrighting, Brand-uri de succes, Publicitate de tip Guerilla și nu numai, acum ai șansa de a invaţa lucruri pe care nu le înveti la facultate, de la traineri specializaţi în aceste domenii,de a interacţiona și de a crea legături cu studenţi din toata ţara.

 De asemenea, nu se percepe nicio taxă de participare, iar tinerilor care vin din afara municipiului Timişoara le va fi asigurată cazarea în cămine ale Universităţii de Vest din Timişoara.

În același timp, celelalte 8 secţiuni din cadrul StudentFest 2013 care desfăşoară workshop-uri, respectiv: arhitectură, arte plastice, design vestimentar, street art, dans, fotografie, literatură, şi teatru îi aşteaptă pe tinerii interesați să participe la o experiență inedită care îi va ajuta să acumuleze cunoştinte şi să dobândeasca noi abilităţi în domeniul ales de fiecare în parte.

 Inscrieri_SF

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara – OSUT organizează festivalul de artă şi cultură studenţească, StudentFest în perioada 11-20 aprilie 2013.

Scopul principal al proiectului este crearea unui mediu propice dezvoltării personale a tinerilor artişti şi a unei platforme de educaţie non-formală pentru aceştia.

 StudentFest a debutat în 1992, inițial ca un protest împotriva cenzurii libertății de exprimare. În decursul acestor ani a avut peste 7 000 de participanți și invitați speciali, rolul principal al acestui eveniment fiind acela de a instiga la creativitatea și cultivarea spiritului.

                                                                            

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează