INSCRIE-TE la StudentFest 2013: ateliere de lucru și conferințe PARADOXALE

0

StudentFest, cel mai mare festival de artă și cultură studențească din România, desfăşoară, în perioada 1-24 martie, înscrierile pentru tinerii din Timișoara și din afara ei, care vor să ia parte la workshop-urile din cadrul secțiunii de Publicitate. Tinerii doritori se pot înscrie pe site-ul evenimentului, www.studentfest.roHYPERLINK „http://www.studentfest.ro/”, completând un formular online.

Sectiunea de Publicitate din acest an își propune sa scoată  participanții din  firesc prin workshop-uri PARADOXALE, ateliere de lucru și conferințe. Totul se va desfășura în locații relaxante, care se vor afla  in concordanță cu tema aleasă. Sperăm că prin implicarea creativă și activă a participanților să scoatem publicitatea din „obisnuit”, iar la sfarsit,rezultatul muncii acestora să fie apreciat de publicul larg.

Dacă ești pasionat de Publicitate și dorești să afli mai multe despre teme precum Rebranding, Copyrighting, Brand-uri de succes, Publicitate de tip Guerilla și nu numai, acum ai șansa de a invaţa lucruri pe care nu le înveti la facultate, de la traineri specializaţi în aceste domenii,de a interacţiona și de a crea legături cu studenţi din toata ţara.

 De asemenea, nu se percepe nicio taxă de participare, iar tinerilor care vin din afara municipiului Timişoara le va fi asigurată cazarea în cămine ale Universităţii de Vest din Timişoara.

În același timp, celelalte 8 secţiuni din cadrul StudentFest 2013 care desfăşoară workshop-uri, respectiv: arhitectură, arte plastice, design vestimentar, street art, dans, fotografie, literatură, şi teatru îi aşteaptă pe tinerii interesați să participe la o experiență inedită care îi va ajuta să acumuleze cunoştinte şi să dobândeasca noi abilităţi în domeniul ales de fiecare în parte.

 Inscrieri_SF

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara – OSUT organizează festivalul de artă şi cultură studenţească, StudentFest în perioada 11-20 aprilie 2013.

Scopul principal al proiectului este crearea unui mediu propice dezvoltării personale a tinerilor artişti şi a unei platforme de educaţie non-formală pentru aceştia.

 StudentFest a debutat în 1992, inițial ca un protest împotriva cenzurii libertății de exprimare. În decursul acestor ani a avut peste 7 000 de participanți și invitați speciali, rolul principal al acestui eveniment fiind acela de a instiga la creativitatea și cultivarea spiritului.

                                                                            

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează