Incubator107 timișoara face Nocturna Contrast. VEZI PROGRAMUL!

0

Sâmbăta asta, 8.09, se distinge în peisajul cultural de weekend, Nocturna Contrast, eveniment ce începe la ora 22 și se întinde până departe în timp, să tot fie zori de zi. Locul de desfășurare: Cuib d’Arte. Puși pe organizat: incubator107 timișoara.

De această dată, programul gravitează în jurul atelierelor și meșterilor care aduc un pic din savoarea altor culturi. Printre atelierele din această seară se numără: japoneză, mâncare indiană, bachata, tehnici de autoapărare, community building și altele. O să se lase cu joacă, scurt-metraje de la ManyFest și muzică faină. Îi ascultăm împreună la miez de noapte pe Rocky (la chitară) și Saska (la voce). Activitate este, ceai și cafea de asemenea, incubatorul e prezent, Tom și Jerry sunt invitați, iar voi sunteți așteptați cu drag.

Veniți cu chef de experimentat, cu merinde bune de-acasă și cu 10 lei pentru cutiuța de donații. Nocturna Contrast se apropie cu pași tare repezi.

Incubator107 timișoara:

Cine suntem: 3 tineri entuziaști care au preluat proiectul asociației culturale Macaz, l-au implementat în Timișoara și au creat în Cuib d’Arte un loc în care oricine poate învăța pe oricine, orice.

Ce facem: ne întâlnim să meșterim, învățăm, descoperim pasiuni,  ne jucăm, dansăm, cunoaștem, creștem, dramatizăm, râdem, facem, dregem. Toate acestea le organizăm în ateliere care se schimbă lună de lună și pe care le găsiți marcate în calendar și descrise frumos aici sau pe Facebook aici:

Cum facem: incubatorul funcționează din donațiile învățăceilor pe care le împarte jumi-juma între meșteri și materialele pentru ateliere.

Nocturna: eveniment mare cu activități diverse și muzică bună, în care se prezintă atelierele lunii următoare, se trece dintr-o experiență în alta și se fac înscrieri la atelierele preferate.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.