Incepe PELICAM IFF, festivalul international de film despre mediu si oameni, editia a II-a

0

Vineri, 14 iunie incepe cea de-a doua editie a festivalului international de film despre mediu si oameni, Pelicam IFF

  • 14 filme de lungmetraj documentare, de ficţiune sau animaţie din peste 12 ţări precum Germania, Franţa, Norvegia, Danemarca, Polonia, Canada, Anglia sau chiar România, 12 premiere naţionale și un calup de scurt-metraje atent selecţionate pentru a doua ediţie Pelicam IFF.
  • Jean Paul Jaud (regizor francez de film documentar), Thomas Ciulei (regizor  roman de film documentar) și Artur Liebhart (Fondator și director al Festivalului de Film Planete DOC din Varșovia) fac parte din juriul care va acorda marele premiu celui mai bun lung-metraj și celui mai bun scurt-metraj având ca temă principală mediul și oamenii.
  • Concerte în aer liber cu Robin and the Backstabbers și Șuie Paparude, vernisaj de fotografie „România – oameni și locuri” de Sorin Onișor și invitaţi speciali precum Keith Partridge (extreme cameraman) și Stephane Siohan ( jurnalist, realizatorul webdocumentarului Gol!Ukraine)

Festivalul Pelicam IFF incepe vineri 14 iunie, in Tulcea si se incheie duminica 16 iunie. Evenimentele celei de-a doua editii Pelicam vor avea loc in Piata Civica, in centrul Cultural Jean Bart si in Art Café Casa Avramide din Tulcea.

Detalii despre programul evenimentului pe siteul www.pelicam.ro iar spotul de prezentare poate fi vizionat aici.

Intrarea la evenimente este gratuita.

Pelicam IFF editia 2

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează