Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Incepe PELICAM IFF, festivalul international de film despre mediu si oameni, editia a II-a

0

Vineri, 14 iunie incepe cea de-a doua editie a festivalului international de film despre mediu si oameni, Pelicam IFF

  • 14 filme de lungmetraj documentare, de ficţiune sau animaţie din peste 12 ţări precum Germania, Franţa, Norvegia, Danemarca, Polonia, Canada, Anglia sau chiar România, 12 premiere naţionale și un calup de scurt-metraje atent selecţionate pentru a doua ediţie Pelicam IFF.
  • Jean Paul Jaud (regizor francez de film documentar), Thomas Ciulei (regizor  roman de film documentar) și Artur Liebhart (Fondator și director al Festivalului de Film Planete DOC din Varșovia) fac parte din juriul care va acorda marele premiu celui mai bun lung-metraj și celui mai bun scurt-metraj având ca temă principală mediul și oamenii.
  • Concerte în aer liber cu Robin and the Backstabbers și Șuie Paparude, vernisaj de fotografie „România – oameni și locuri” de Sorin Onișor și invitaţi speciali precum Keith Partridge (extreme cameraman) și Stephane Siohan ( jurnalist, realizatorul webdocumentarului Gol!Ukraine)

Festivalul Pelicam IFF incepe vineri 14 iunie, in Tulcea si se incheie duminica 16 iunie. Evenimentele celei de-a doua editii Pelicam vor avea loc in Piata Civica, in centrul Cultural Jean Bart si in Art Café Casa Avramide din Tulcea.

Detalii despre programul evenimentului pe siteul www.pelicam.ro iar spotul de prezentare poate fi vizionat aici.

Intrarea la evenimente este gratuita.

Pelicam IFF editia 2

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.