Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Începe Danube Rock Sounds la Galați

0

Începe cea de-a 7-a ediție a Danube Rock Sounds, festivalul de rock din Galați, ce va avea loc între 17 și 19 septembrie pe Plaja Dunărea. Este primul eveniment important organizat pe plaja recent inaugurată și promite o atmosferă de neuitat și multă distracție.

Urmează trei zile pline de muzică bună, cu cele mai cunoscute melodii ale celor 15 trupe din line-up, printre care: Subcarpați, Alternosfera, Cargo, Robin and the Backstabbers, Coma și byron.

Ce trebuie să știi înainte de festival

ACCES: Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care prezintă dovada unui test RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 48 de ore, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Organizatorii sunt obligați să verifice aceste documente la acces. Copiii sub 18 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.

Pentru publicul care trebuie să facă dovada unui test negativ, va fi amplasat un cort de testare la intrarea în festival. Prețul unui test antigen va fi de 35 de lei, iar valabilitatea acestuia este de 48 de ore.

BILETE – Biletele la festival au prețul de 108 lei (abonament), 54 lei (bilet pe zi – preț întreg) și 32,40 lei (bilet pe zi – preț redus) și se pot achiziționa de la Casa de bilete a Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” (tel. 0236 465 599 / 0753 312 308) precum și online din rețelele IABILET.RO și BLT.RO: https://www.blt.ro/danube-rock-sounds.html

OBIECTE INTERZISE – În perimetrul festivalului (inclusiv în camping) nu e permis accesul cu alimente perisabile și băuturi alcoolice aduse din exterior. De asemenea, nu este permis accesul cu droguri, arme, materiale publicitare, mobilier de grădină, drone, foc, generatoare de curent, aragaze, butelii, grătare. În zona de concerte este interzis accesul cu steaguri, umbrele, rucsacuri voluminoase și orice alte obiecte care pot pune în pericol sănătatea sau integritatea corporală a celorlalți participanți.

Ce artiști te așteaptă – programul complet, pe zile

Vineri, 17 septembrie – acces de la ora 17:30
18:30 – Jurjak
19:15 – Via Dacă
20:15 – TMM
21:30 – Robin and the Backstabbers
23:00 – Cargo

Sâmbătă, 18 septembrie – acces de la ora 17:30
18:30 – Over
19:15 – E.M.I.L.
20:15 – Cuibul
21:30 – Lupii lui Calancea
23:00 – Alternosfera

Duminică, 19 septembrie – acces de la ora 17:30
18:00 – Florin Chiriac and the Hippie Band
18:45 – Toulouse Lautrec
19:45 – byron
21:00 – Coma
22:30 – Subcarpați

Festivalul Danube Rock Sounds este un eveniment cu tradiție pentru Galați, anul acesta fiind la cea de-a șaptea ediție. Este organizat anual de către Primăria municipiului Galați și Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”. Mai multe detalii, pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/RocklaDunare/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.