Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: Începând de sâmbătă, 14 mai, Asociația Culturală Kratima acordă „pașapoarte culturale”!

0

Aflat la a doua ediție, proiectul „Pașaport cultural”, derulat de Asociația Culturală Kratima, cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național și al Consiliului Județean Timiș, demarează sâmbătă, 14 mai, la ora 10.00. Și, pentru că nu puteam găsi un loc mai potrivit pentru eliberarea pașapoartelor decât o ambasadă, ne-am pregătit cu vize, surprize și voie bună să-i întâmpinăm pe liceenii timișoreni la AMBASADA (Str. Anton Seiller nr.2), în sala mare, aflată la etajul 1.

Pasaport cultural

Proiectul se va desfășura în perioada 14 mai-21 iunie și cuprinde 3 componente:

Componenta destinată liceenilor, în cadrul căreia, timp de o lună, elevii liceelor timișorene vor participa săptămânal la seminariile literare „Muzica și literatura”, coordonate de Prof. univ. dr. Adriana Babeți, care, alături de echipa artistică a proiectului „Pașaport cultural” – regizoarea Mirela Puia, actorii Adrian Jivan, Marina Faltinschi, Ilior Spătar și muzicieni ai Filarmonicii Banatul, îi vor conduce pe tineri spre descoperirea literaturii universale pe ritmuri muzicale, de la Mozart, la… Pink Floyd!

Componenta destinată copiilor – spectacole muzicale, carte, joc, toate pentru copii, ca și cum muzica ar fi o poveste …

Componenta destinată seniorilor – concerte de muzică clasică destinate persoanelor vârstnice, care nu se mai pot deplasa în sălile de concert.

Mai multe despre acest proiect inedit, vă invităm să descoperiți începând de sâmbătă, 14 mai, ora 10.00, la Ambasada!

Parteneri: Direcția Județeană pentru Cultură Timiș, Universitatea de Vest, Arhiepiscopia Timișoarei, Ambasada, Asociația Melopolis, Fundația Rudolf Walther, Liceul Teoretic J.L. Calderon, Liceul Pedagogic Carmen Sylva, Liceul Teoretic Nikolaus Lenau, Colegiul Național C.D. Loga, Școala Gimnazială nr. 19 „Avram Iancu”.

Parteneri media: Radio România Cultural
Sponsori: Continental, Deltatel

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.