Încep Zilele Europene ale Arheologiei (18-20 iunie 2021)

0

Institutul Național al Patrimoniului recomandă activitățile cu public organizate anul acesta de specialiști în situri arheologice și spații muzeale din județele Alba, Arad, Constanța, Hunedoara, Sibiu, Teleorman, Tulcea precum și la București sau în mediul online

Institutul Național al Patrimoniului (INP), în calitatea sa de coordonator național al Zilelor Europene ale Arheologiei, invită publicul și specialiștii la un weekend prelungit de descoperiri.

Începând de astăzi, vineri 18 iunie și până duminică 20 iunie, toți cei interesați să descopere patrimoniul arheologic sub ghidajul cercetătorilor și specialiștilor din muzee, pot alege din cele peste 18 activități și evenimente înscrise în programul acestei ediții.

Este cea mai consistentă participare a României de până acum la această sărbătoare a arheologiei, marcată anul acesta în toate cele 47 state membre ale Consiliului Europei.

Programul ediției 2021 a Zilelor Europene ale Arheologiei  în România conține activități și evenimente deopotrivă online cât și cu desfășurare în situri arheologice sau spații muzeale ce pot fi deschise în condiții de siguranță.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.