Încă 8 zile până la primul concert Nouvelle Vague din Timișoara!

0

Cu câteva ore înainte de acesta, membrii formației doresc să se întâlnească cu cei care le îndrăgesc muzica.

Întâlnirea cu fanii va avea loc la ora 17:30 la Institutul Francez din Timișoara (Bulevardul C.D. Loga nr. 46).

După întâlnire, artiștii vor merge direct spre Parcul Rozelor unde, la ora 20:00, vor susține  primul lor concert la Timișoara, invitând publicul la dans și bună-dispoziție!

Accesul la eveniment se va face dinspre poarta principală a parcului spre zona îngrădită din fata scenei, începând cu ora 19:30.

Biletele se pot cumpăra de la Eventim ( www.eventim.ro / casieriile Eventim) şi din reţeaua magazinelor Cărtureşti, Germanos, Orange și Vodafone. Biletele pentru acces general costă 60 lei iar cele din fața scenei 90 lei (zonă limitată la 200 de bilete).  Detalii www.plai.ro

În ziua evenimentului, accesul în Parcul Rozelor va fi restricționat. Intrarea se va face doar pe bază de bilet.

 

Despre Nouvelle Vague:

Nouvelle Vague nu ar avea nevoie de nicio introducere: sunt în turneu mondial de peste 10 ani, au peste 700.000 de albume vândute și sute de concerte sold out.

La Timișoara, proiectul lui Marc Collin și Olivier Libaux, Nouvelle Vague, vine într-o formula mărită ce include 3 vocaliste: Melanie Pain, Liset Alea și Zula.

Nouvelle Vague este un grup de artişti francezi care îşi defineşte muzica printr-un stil ce se regăseşte şi în numele trupei, un joc de cuvinte ce doreste sa transmita simultan atitudine franceza si spirit artistic (cultul new wave al cinematografiei franceze a anilor 60) prin intermediul aranjamentelor elegante bossa nova ale unor piese melancolice new wave.

Deşi la început s-a bazat doar pe reinterpretarea în stil bossa nova a unor piese semnate de trupe celebre precum Joy Division, The Clash, The Cure sau Depeche Mode, Nouvelle Vague şi-a lărgit treptat paleta muzicală, noile albume aducând numeroase noi influenţe de reggae, ska şi blues.

Transpunerea unor piese clasice pentru a fi descoperite/redescoperite de public într-un mod proaspăt și cu siguranță modern au făcut reinterpretări precum “Guns of Brixton”, “Dance With Me” sau “Love Will Tear Us Apart” să fie auzite în intreaga lume, iar în 21 Iunie pentru prima oară și la Timișoara.

 

Dance With Me http://www.youtube.com/watch?v=6CLN-2hwvBg

In a Manner of Speaking http://www.youtube.com/watch?v=-uZlvKXnYU4

Love Will Tear Us Apart http://www.youtube.com/watch?v=ivqrAnGRmKI [live]

Concertul Nouvelle Vague este organizat în cadrul proiectului LiveInTM dezvoltat de PLAI.

Susținători: Consiliul Local și Primăria Municipiului Timișoara și IHM Total Consult.

Parteneri media: Getica OOH, Radio Guerrilla și 24FUN.

Discografie:

2004       Nouvelle Vague

2006       Bande à part

2009       3

2010       Couleurs sur Paris

nouvelle-vague-timisoara

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează