Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Implant Pentru Refuz vor concerta din nou în Timișoara, La Căpiţe

0

IMPLANT PENTRU REFUZ REVIN ACASĂ

Vineri, 4 august, Implant Pentru Refuz vă invită la un concert recomandat consumatorilor de muzică cu atitudine și mesaje ancorate în realitate. Evenimentul va avea loc de la ora 20.00, La Căpiţe, iar coloana sonoră a serii va fi întregită de Unity of Opposites din Arad şi Diamonds are forever din Cluj.

IPR

RSVP: https://goo.gl/cw9vt8

Cel mai recent videoclip al timişorenilor a fost lansat la începutul lunii iulie şi este o colaborare cu Adi Despot (Viţa de Vie). „Prin 2000 ne pregăteam pentru sfârşitul lumii în studioul Vița de Vie, unde înregistram albumul Oameni fără fetze. Adrian Despot a avut ideea să facem un bonus track, aşa a luat naştere varianta acustică a piesei În Interior, pe care a orchestrat-o în întregime. La Verde Stop Arena / Backyard, după 17 ani, am reuşit să o cântăm impreuna. Încă o dată, le mulţumim tuturor celor implicaţi în acest proiect!“, au declarat membrii trupei.

Implant Pentru Refuz – În interior (acustic) feat. Adrian Despot ->  https://goo.gl/D6xFs2

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibiliă și plină de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră. Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Fiți la curent cu activitatea lor:

https://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz/?fref=ts

https://www.youtube.com/user/implantpentrurefuztm

IPR@Capite

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.