Imaginea – putere, frumusete, magie / 25 noiembrie 2010 Timisoara

0

Vreti sa aflati ce inseamna imaginea secolului 21? Cum ne determina imaginile propria personalitate? Cat e de importanta imaginatia in viata omului?

Liga Studentilor din Timisoara, va invita sa luati parte la manifestarea cu tema IMAGINEA – PUTERE, FRUMUSETE, MAGIE care cuprinde o conferinta si o expozitie de fotografie. Invitatii sunt ieromonahul Pantelimon Susnea si pictorul Constantin Flondor. Acest eveniment va avea loc in 25 noiembrie 2010 la Universitatea Politehnica, Amfiteatrul D1, Facultatea Electro (Bd. Vasile Parvan, nr. 4), Timisoara, ora 18:00.

Despre Liga Studentilor din Timisoara aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează