Ilie Năstase, înconjurat de sportivi, vedete și mii de fani la premiera documentarului NASTY

0

Premiera documentarului NASTY, despre viața și cariera lui Ilie Năstase, a adus împreună unii dintre cei mai importanți sportivi români din istorie,  personalități internaționale, vedete și mii de fani. Pe covorul roșu al evenimentului care a avut loc marți, 16 aprilie, la Sala Palatului din București, au pășit, alături de Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Boris Becker, Ion Țiriac, Gheorghe Hagi, dar și realizatorii filmului, regizorii Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu, Tudor D. Popescu și producătorul Cosmin Hodor.  „Vă mulțumesc pentru această seară și pentru acest film. Pe coloana sonoră a documentarului se aude melodia lui Frank Sinatra, My way. Mă reprezintă. Și eu am făcut totul cum am vrut. Am jucat tenis cu zâmbetul pe buze” a spus, vizibil emoționat, Ilie Năstase. 

Sala a fost plină de mari sportivi: Gică Popescu, Ciprian Marica, Bogdan Stelea, Helmut Duckadam, Horia Tecău, Camelia Potec, Cristian Gațu, Valeria Van Groningen, Octavian Bellu, Mariana Bitang și Andreea Răducan au urmărit împreună cu Năstase filmul. Și tenismenul Denis Shapovalov a fost la Sala Palatului. 

Ilie Năstase e încă tânăr”, a spus Nadia Comăneci pe covorul roșu unde a venit însoțită de Boris Becker. „Ne leagă o prietenie de zeci de ani și am vrut să fiu astăzi aici, să sărbătorim acest moment împreună”. „Năstase are carismă și are talent. Am jucat cu el și suntem prieteni”, a declarat și germanul Becker care a venit special la București pentru premieră. Cei doi sportivi, care apar și în film, au urcat pe scenă la final împreună cu Ilie Năstase, Ion Țiriac, Gheorghe Hagi, și echipa de producție. Spectatorii i-au aplaudat zeci de minute. „Ilie Năstase e un geniu” a spus Hagi. Evenimentul a fost prezentat de jurnalista Andreea Esca.

În public s-au aflat politicieni și persoane publice precum Lucian Romașcanu, Victor Ponta, Călin-Popescu Tăriceanu și viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu. La eveniment au participat Prințul Dimitrie Sturdza, Nicolae al României, diplomatul Luca Niculescu și scriitorul și jurnalistul Cristian Tudor Popescu. 

Printre vedetele care au pozat pe covorul roșu se numără Dana Budeanu, Malvina Cservenschi, Amalia Enache, Andreea Raicu, Adina Buzatu, Corina Bârlădeanu, Mihai Morar, Speak, și actrițele Andreea Vasile, Elvira Deatcu, Ana Ularu, Irina Antonie și Rodica Lazăr. 

NASTY se vede de astăzi în cinematografele din toată țara. Filmul urmărește evoluția lui Năstase începând cu anii ‘70, când românul a fost unul dintre cei mai talentați și populari sportivi ai planetei. 

E un moment special și mă bucur că, după o muncă de câțiva ani, documentarul nostru poate fi urmărit pe marele ecran. E o șansă să redescoperim un sportiv unic, un român cunoscut în toată lumea care a făcut istorie pentru țara noastră și pentru tenis. Ilie Năstase are forța să inspire viitoarele generații chiar și astăzi” a declarat regizorul Tudor Giurgiu. 

Echipa filmului NASTY pleacă într-un turneu de promovare prin țară. Primele opriri sunt la Cluj-Napoca (17 aprilie), Timișoara (18 aprilie) și Iași (19 aprilie). Toate informațiile sunt disponibile pe https://transilvaniafilm.ro/filme/nasty/ 

Foto premieră: Claudiu Popescu, Claudiu Tașbac, Sabina Costinel

NASTY este distribuit în România de Transilvania Film. Producătorii filmului sunt Cosmin Hodor (HDR Evolution) și Tudor Giurgiu (Libra Films), iar co-producător este Hanka Kastelicová (Vice President & Executive Producers Documentaries HBO EMEA – HBO Max). 

NASTY este produs de Libra Films și HDR Evolution în co-producție cu HBO și Televiziunea Română. Prezentat de Fundația Ion Țiriac, Banca Transilvania, Dedeman, Superbet, cu sprijinul Mastercard. Filmul este realizat cu sprijinul Guvernului României, LIDL, Vodafone, Henkel România, CEC Bank, Regina Maria, HelpNet, Initative Media. Distribuit de Transilvania Film

Parteneri media: KISS FM, MediaTRUST

Mai multe detalii despre NASTY:

https://www.facebook.com/nasty.themovie

https://instagram.com/nasty.themovie 

https://tiktok.com/@nasty.themovie 

Mai multe detalii despre filmele distribuite de TRANSILVANIA FILM:

https://www.facebook.com/TransilvaniaFilm 

https://www.instagram.com/transilvaniafilm/ 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.