Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ieșirea din peșteră

0
Libertatea este o aspirație perenă a omului, exprimată în demersurile creatoare artistice, științifice și socio-politice din toate timpurile.
Dacă tehnica ne ajută să îndoim gratii și să doborâm ziduri, rămâne provocarea de a ne elibera de teamă, ignoranță, singurătate, iluzii, egoism, minciuni și alte închisori ale sufletului. Cum ne eliberăm conștiința?
Mitul omului înlănțuit traversează istoria, de la peștera lui Platon la Matrix. Ce ne învață această experiență?
Vă invităm să descoperiți câteva chei în cadrul conferinței ,,Ieșirea din Peșteră’’ duminică 20 ianuarie de la ora 11, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Piața Ovidiu. Conferința este susținută de conf. Adrian Tudose, iar intrarea publicului este liberă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.