Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Iesi, Soare | Madalina Paval lanseaza o poveste in doua cantece

0

Proiectul video duce mai departe colaborarea cu producatorul Alexei Turcan

Dupa 13 luni de la ultimul concert alaturi de muzicienii cu care colaboreaza, Madalina Paval lanseaza povestea in doua cantece Iesi Soare pe 26 mai. Evenimentul va avea loc de la ora 19:00, la J’ai Bistrot Bucuresti iar video-ul ce include doua melodii cantate live in formula completa a trupei va putea fi vizionat de pe 27 mai pe canalul de Youtube Madalina Paval Oficial (https://youtu.be/Llo3GM1sn9Q).

Dupa piesa Vino pan’ la Bucuresti, lansata la finalul anului 2020, care i-a adus Madalinei un inceput din punct de vedere profesional prin colaborarea cu producatorul Alexei Turcan (Travka/ Tomma Alistar), Iesi Soare prezinta noua formula de 13 muzicieni si echipa care va face posibile de acum inainte proiectele derulate de Madalina Paval.

Mai mult decat atat, Iesi Soare, inspirat dintr-o invocatie copilareasca din folclorul romanesc, aduce si semnele incheierii unei perioade intunecate pentru artisti si le rasplateste rezilienta si efortul de a nu lasa sa se stinga procesul de auto-cunoastere, actul de creatie si sentimentul de acasa pe care ti-l ofera acesta.

33.696.000 de secunde. 561.600 minute. 9.360, 390 de zile. Sunt 13 luni de cand nu am mai cantat. Cand am simtit ca nu mai putem, ne-am adunat si am reconstruit, bucatica cu bucatica, instrument cu instrument, partitura cu partitura. Am facut ce ne place mai mult: am cantat!”, spune Madalina.

Teaser video: https://youtu.be/m4EfmSThH_I

Artistii care au colaborat pentru acest proiect sunt: Madalina Paval, Alexei Turcan, Raluca Stratulat – vioara, Ioana Turcu – flaut, Cristian Chirodea – tobe, Lucian Naste – chitara, Alex Corlan – chitara bass, Iacob Artin Panighiant – contrabas, Mihail Grigore – violoncel, Emanuel Vots – viola, Diana Ciudin – vioara 1, Sarah Andreeescu – vioara a 2-a, Alice Hristodor – harpa

Echipa tehnica: Horia Panaitescu – sunet, Lucian Korponai – tehnic, Dan Grigorescu – mix master

Echipa video: Norbert Fodor – regie, Radu Ungureanu – DoP, Alexandru Popescu – editor,

StaySharp Film – productie, Adrian Popoviciu – producator executive, Eduard Edilovici – camera B, Vlad Lapadatescu – camera C, Balint Csok – Best boy, DreamTeam – electrica, Smart Sound Studios – mixaj audio.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.