Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ICR LONDRA: Minimal Complexity / Central Saint Martins, 25 iunie – 3 august 2012

0

Vlad Tenu, unul dintre cei mai premiaţi arhitecţi români, expune în cadrul London Festival of Architecture, cel mai important festival britanic dedicat arhitecturii şi design-ului.

Proiectul face parte din International Architecture and Design Showcase 2012 lansat de British Council şi se desfăşoară în timpul London 2012 Festival. Vlad Tenu reprezintă România, susţinut de ICR Londra.

Lucrarea arhitectului român, o sculptură-instalaţie intitulată „Complexitate minimală“ este creată din 2368 de bucăţi de aluminiu tăiate cu laserul. Inovatoare, „Complexitate minimală“ propune o metodă alternativă de fabricare şi utilizare a suprafeţelor, mai apropiată de tehnologia digitală şi 3D decât de abordarea clasică, matematică.

Proiectul a câştigat concursul de design şi fabricaţie digitală REPEAT, organizat de TEX-FAB în Houston, Texas, fiind selectat dintr-o serie de 95 de propuneri, iar proiectul a fost construit în 2011 de către echipa TEX-FAB.

Vlad Tenu a studiat arhitectura la Iaşi, Lisabona şi Bartlett, Londra. În prezent lucrează la Biroul de arhitectură Surface Architects din Londra şi predă la Bartlett cursuri de programare morfogenetică şi arhitectură computaţională.

Când: 25 iunie – 3 august, zilnic între 06.00 – 02.00

Unde: Central Saint Martins Atrium, Granary Building, 1 Granary Square, N1C 4AA

Intrarea este liberă.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.